Razer DeathAdder V3 Pro nasıl çalışır?

Yer
İstanbul
Merhaba,

Hayatımda ilk defa kablosuz mouse satın aldım.
Masaüstü bilgisayara sahibim.

Bildiğim kadarıyla 2.4GHz yazan şeyi, kasamdaki 3.0 USB bellek girişine takmam ve kullanmam gerek öyle değil mi?
Takmayı denedim, girmiyor ve zorlamak bozmak istemedim korktum.

Bilen birisi yardımcı olabilir mi soru/sorunlarım için?

usb sandarttır girmesi gerek , port yıpranmış olabilir başka port deneyin ve kesinlikle bir porta takacaksınız

usb sandarttır girmesi gerek , port yıpranmış olabilir başka port deneyin ve kesinlikle bir porta takacaksınız
Hiç kullanmadık neredeyse nasıl port yıpranmış olabilir ki?
Usb 2.0 a takabilir miyim 3.0 şart mı?
3.0 a takmak daha iyi olur ama değil mi bu mouse için?
valorant oynayacağım tepkime süreleri vs önemli benim için

O kadar detaylı bilgim yok ama bende Logitech G900 var 2.0da kullanıyorum tepkime süresi falan pep hissetmedim ama yine de tam verim için 3.0a takmaya özen gösterin.

Hiç kullanmadık neredeyse nasıl port yıpranmış olabilir ki?
Usb 2.0 a takabilir miyim 3.0 şart mı?
3.0 a takmak daha iyi olur ama değil mi bu mouse için?
valorant oynayacağım tepkime süreleri vs önemli benim için
USB 2 ve 3 arasında çok gözle görülür fark olmayacak bildiğim kadarıyla. Mouse raporlama değerini Razer Synapse üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. USB 3 deneyin yine de arkadan.

Ön girişleri denemiyorsunuz değil mi? Ön girişler zaman zaman zorluk çıkarabiliyor. Arkadaki girişe takın, anakart MSI ise kırmızı ile işaretlenmiş yüksek hızlı USB portları var. Onları deneyin.
MSI B460M-A Pro anakartım var.
Öndeki girişleri denedim.
Şimdi arkadakini deneyeceğim ama kasamın arkasına ulaşmak zor hareket ettirince de güç kablosu temassızlık yapıp PC kapanabiliyor.

Ek soru:

Kasa, masamın sol aşağısında. Mouse ise mantıken masamın üstünde sağda olacak.
Kasanın arkasına takacağım 2.4Ghz aparatı.
Hem kasam mouseden uzakta olacak, hem de şimdi 2.4Ghz aparatını da kasanın taa arkasına takacağım. Bu eksi mi?

Ön girişleri denemiyorsunuz değil mi? Ön girişler zaman zaman zorluk çıkarabiliyor. Arkadaki girişe takın, anakart MSI ise kırmızı ile işaretlenmiş yüksek hızlı USB portları var. Onları deneyin.

Kırmızı işaretlenmişler Always on USB gibi bir şey. Bluetooth gibi şeyler takılıyor ki sistem kapandığında falan da güç alsın. Dediğiniz şey ile fazla bir alakası yok.

Taktığınız girişi ve cihazın USB'sinin içini çekip atar mısınız?

Kırmızı işaretlenmişler Always on USB gibi bir şey. Bluetooth gibi şeyler takılıyor ki sistem kapandığında falan da güç alsın. Dediğiniz şey ile fazla bir alakası yok.

Taktığınız girişi ve cihazın USB'sinin içini çekip atar mısınız?
Arkadaki anakart portlarından 3.0 Usb porta takabildim hocam oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı