Razer DeathAdder V3 Pro nasıl çalışır?

Arkadaşlar bir sorum var DeathAdder V3 Pro alacağım ama kararsız kaldım kablolu versiyonu 8000 IPS iken Pro'su 1000 IPS dongle falan dediler ama hem maddi açıdan hem de Türkiye'de olmamasından almayacağım sorum şu V3 Pro'yu şarjda kullanırsak 8000 IPS olur mu?

Hocam uzun zaman olmuş sen kullanalı, bende Rival 3 var. v3Pro alacağım, gözle görülür fark var mı ve mouse genel olarak hızlı mı?
Mesajınız araya kaynamış gitmiş.
Üründen çok memnunum. Steel series rival 3 kullanıyordum bende ve o mousedan direkt buna geçtim.
Ürünümü garantiye gönderdim ve 8 Temmuz 2024 yani dün sıfırını bana teslim ettiler.
Bu süre zarfında 40 gün steel series rival 3 kullandım ve kafayı yedim.
İğrenç mouse imiş. Profesyonel seviyede valorant oynuyorum ve Razer Deathadder v3 PRO mouseyi kesinlikle öneririm.

Arkadaşlar bir sorum var DeathAdder V3 Pro alacağım ama kararsız kaldım kablolu versiyonu 8000 IPS iken Pro'su 1000 IPS dongle falan dediler ama hem maddi açıdan hem de Türkiye'de olmamasından almayacağım sorum şu V3 Pro'yu şarjda kullanırsak 8000 IPS olur mu?
Şarjda kullanırsan 8000 Hz olmaz.

%55 civarında gelmesi normal. Benimde o civarlarda gelmişti.

Benimki 90 civarında kullanmaya başladığımda günlük 5-6 saat kullandığım zaman 1-2 hafta rahat gidiyor.

Ortalama 1-1.30 saatte fulleniyor diyebilirim.

Bir de şarjın komple bitmesini beklemeyin, %20 civarında takın, %85-90 civarında çıkarın.
Otomatik şarj durdurma özelliği yok değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı