Razer DeathAdder V3 Pro şeklinde mouse önerisi

Swaien

Centipat
Elim 20'ye 10cm. V3 Pro şeklinde ergo bir mouse arıyorum uzun vadede sıkıntı yaşamamak için. V3 Pro'da eski olduğu için parasına değmeyecek bir mouse artık. Şu ana kadar ATK Z1 hariç az da olsa benzer bir mouse bulamadım sizin önerileriniz var mı veya Z1 alınır mı?

Elim 20'ye 10cm. V3 Pro şeklinde ergo bir mouse arıyorum uzun vadede sıkıntı yaşamamak için. V3 Pro'da eski olduğu için parasına değmeyecek bir mouse artık. Şu ana kadar ATK Z1 hariç az da olsa benzer bir mouse bulamadım sizin önerileriniz var mı veya Z1 alınır mı?
Dün V3 pro aldımda gayet yeterli şuan ki teknolojisi şuanli farelerle aynı seviyede değil mi 8k hz 750ips 50 ivmelenme gibi daha farklı bir değer görmedim diğer farelerde

V3 pro iyi bir mouse ama 2022'de 150 dolara çıktı hâla neredeyse 150'ye satılıyor. Teknolojik olarak hâla iyi ama aynı veya daha ucuz fiyata çok daha iyi modeller var.

Dediğim gibi kötü değil hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

@kxy etiket için kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum ama sizin biraz bilginiz var galiba sizce Z1 mi almalıyım yoksa Beast X Pro veya başka bir mouse mu?

Sahsen Beast X Pro ama Z1 Ultra yerine X1 Ultra da alinabilir.

@Swaien @kxy
Hocamlar kusura bakmayın etkit için bende Beast X Pro almayı düşünüyorum fakat Beast X serisi için bir yandan güzel diyenler var bir yandan parasına değmez diyenler var sizce ne yapayım alınır mı? Ve alan varsa deneyimini yazabilir mi acaba?

Yeni konular

Geri
Yukarı