Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO 2 Superlight 2

1Touch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinden birini almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Genelde FPS oyunları oynuyorum Valorant immortal seviyesindeyim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam eğer büyük elleriniz var ve FPS oyunları için alıyorsanız Razer.

Arkadaşlar ikisinden birini almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Genelde FPS oyunları oynuyorum Valorant immortal seviyesindeyim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
İkiside shape olarak çok farklı, Superligth 2 Deathadder V3 pro'dan daha iyi bir mouse.
Hocam eğer büyük elleriniz var ve FPS oyunları için alıyorsanız Razer.
Ucuz fare tekerleği kullanıyor, uzun kullanımdan sonra kesin sapıtıyor, kutu içerisinde yüksek polling rate destekleyen bir dongle yok, 1000 Hz sabit .

İkisi de shape olarak çok farklı, superligth 2 DeathAdder V3 Pro'dan daha iyi bir mouse.

Ucuz fare tekerleği kullanıyor, uzun kullanımdan sonra kesin sapıtıyor, kutu içerisinde yüksek polling rate destekleyen bir dongle yok, 1000 Hz sabit.

Şu anda steelswries Aerox 3 kullanıyorum Hz meselesinde sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum bir de herkes Logitech'i kötülüyor neden bilmiyorum.

Şu anda steelswries Aerox 3 kullanıyorum Hz meselesinde sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum bir de herkes Logitech'i kötülüyor neden bilmiyorum.
Logitech mouse sektöründe bilindik markalar arasındaki en başarılı marka, Lamzu , Finalmouse gibi sadece mouse odaklı markaları saymazsak. 10 seneden beri piyasadaki en iyi mouseları üretiliyorlar.

Superligth 2'nin eksisi malzeme kalitesi olarak 5000 TL'ye şaşırtıcı birşey yapmaması ve stok skatezleri iyi değil.
Malzemel kalitesi sorun olmaz eğer dikkatli kullanırsan, beyazı sararma yapar onu alma, stok skatezde ise 200 TL'ye değiştirip daha iyi performansı alabilirsiniz, insanların çoğu mouse aldıktan sonra stok skatezleri değiştirir zaten çünkü iyi değiller.

Logitech mouse sektöründe bilindik markalar arasındaki en başarılı marka, Lamzu, finalmouse gibi sadece mouse odaklı markaları saymazsak. 10 seneden beri piyasadaki en iyi fareleri üretiliyorlar.

Superligth 2'nin eksisi malzeme kalitesi olarak 5000 TL'ye şaşırtıcı bir şey yapmaması ve stok skatezleri iyi değil.
Malzemel kalitesi sorun olmaz eğer dikkatli kullanırsan, beyazı sararma yapar onu alma, stok skatezde ise 200 TL'ye değiştirip daha iyi performansı alabilirsiniz, insanların çoğu mouse aldıktan sonra stok skatezleri değiştirir zaten çünkü iyi değiller.

Skatezleri nereden alayım? Link atabilir misiniz?

Geri
Yukarı