Haberlerini bekliyorum![]()
Optikte bir sorun olabilir mi, başka yüzeylerde de aynı sorun var mı?Ayrıca masanın belirli yerlerinde hızlı dönmüyor.
Mesela masanın aşağısında dolduruyorum hızlı hızlı lag giriyor dönmüyor yukarısında döndürüyorum çok sorun yok .Optikte bir sorun olabilir mi, başka yüzeylerde de aynı sorun var mı?
Masanın söylediğiniz alanlarında bir yüzey farkı var mı? Atıyorum bambaşka bir zemin mesela kitap kapağı veya aklıma bir şey de gelmiyor bu yüzeylerde de oluyor mu? Bir de kablosuz mu mouse?Mesela masanın aşağısında dolduruyorum hızlı hızlı lag giriyor dönmüyor yukarısında döndürüyorum çok sorun yok .
Mesela masanın aşağısında dolduruyorum hızlı hızlı lag giriyor dönmüyor yukarısında donduruyOptikte bir sorun olabilir mi, başka yüzeylerde de aynı sorun var mı?
Mouse kablolu . Zemin aynı masa aynı ileriye götürup çevirince dönüyor seri hareket ediyor biraz daha. Çoğu defterin üstünde ağır hareket ediyor. Mouse pad aldım hiç hareket etmedi . Bir defter kullandım onda da ust zemininde sorun çıkmadı .Masanın söylediğiniz alanlarında bir yüzey farkı var mı? Atıyorum bambaşka bir zemin mesela kitap kapağı veya aklıma bir şey de gelmiyor bu yüzeylerde de oluyor mu? Bir de kablosuz mu mouse?
Bence cihazda sorun var hocam. Defterde hareket etmemesi çok normal ama aynı yüzeye sahip masada farklı alanlarda farklı sonuçlar alıyorsan kabloda bir sıkıntı olabilir mi sorusu doğuyor kafamda. Garantisi varsa denemeye değer yoksa eğer farklı dokuya sahip bir mouspad sorununu çözebilir. Çift taraflı kullanım sağlayan klavye altıkları var 30x90 civarlarında. Bir tarafı suni deri bir tarafı kaygan kumaş. Belki böyle bir şey alıp hangi yüzede daha rahat çalışıyorsa deneyebilirsin. Başka çözüm yok kafamdaMesela masanın aşağısında dolduruyorum hızlı hızlı lag giriyor dönmüyor yukarısında donduruy
Mouse kablolu . Zemin aynı masa aynı ileriye götürup çevirince dönüyor seri hareket ediyor biraz daha. Çoğu defterin üstünde ağır hareket ediyor. Mouse pad aldım hiç hareket etmedi . Bir defter kullandım onda da ust zemininde sorun çıkmadı .
Bence cihazda sorun var hocam. Defterde hareket etmemesi çok normal ama aynı yüzeye sahip masada farklı alanlarda farklı sonuçlar alıyorsan kabloda bir sıkıntı olabilir mi sorusu doğuyor kafamda. Garantisi varsa denemeye değer yoksa eğer farklı dokuya sahip bir mouspad sorununu çözebilir. Çift taraflı kullanım sağlayan klavye altıkları var 30x90 civarlarında. Bir tarafı suni deri bir tarafı kaygan kumaş. Belki böyle bir şey alıp hangi yüzede daha rahat çalışıyorsa deneyebilirsin. Başka çözüm yok kafamda![]()
Haberlerini bekliyorumAğzına eline sağlık dostum. İnşallah deneyeceğim.
Haberlerini bekliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.