D DEDE99 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:37 #1 Deathstalker 2 Pro ve Black Widow V4 Pro arasında kaldım. Online oyun oynamıyorum sadece hikayeli oyun için kullanacağım hangisini seçmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:46
Deathstalker 2 Pro ve Black Widow V4 Pro arasında kaldım. Online oyun oynamıyorum sadece hikayeli oyun için kullanacağım hangisini seçmeliyim?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:47 #2 DEDE99 dedi: Deathstalker 2 Pro ve Black Widow V4 Pro arasında kaldım. Online oyun oynamıyorum sadece hikayeli oyun için kullanacağım hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Razer olmasına gerçekten gerek var mı ?
DEDE99 dedi: Deathstalker 2 Pro ve Black Widow V4 Pro arasında kaldım. Online oyun oynamıyorum sadece hikayeli oyun için kullanacağım hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Razer olmasına gerçekten gerek var mı ?
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 17:49 #3 Bu fiyat bandında baya güzel manyetik klavyeler var aslında. Razer alınmaz bu fiyatlara.
D DEDE99 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:49 #4 ca9an dedi: Bu bütçede Razer olmasına gerçekten gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum.
ca9an dedi: Bu bütçede Razer olmasına gerçekten gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.711 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 17:49 #5 xoceanx dedi: Bu fiyat bandında baya güzel manyetik klavyeler var aslında. Razer alınmaz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyor KS.
xoceanx dedi: Bu fiyat bandında baya güzel manyetik klavyeler var aslında. Razer alınmaz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyor KS.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:49 #6 xoceanx dedi: Bu fiyat bandında baya güzel manyetik klavyeler var aslında. Razer alınmaz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Online oynamayacaksa ona da gerek yok.
xoceanx dedi: Bu fiyat bandında baya güzel manyetik klavyeler var aslında. Razer alınmaz bu fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Online oynamayacaksa ona da gerek yok.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.711 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 17:50 #7 DEDE99 dedi: Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi aynı marka alınca daha fazla bir uyumluluk söz konusu değil herhangi bir artısı yok.
DEDE99 dedi: Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi aynı marka alınca daha fazla bir uyumluluk söz konusu değil herhangi bir artısı yok.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 17:50 #8 Michael_Kaiser dedi: Online oyun oynamıyor KS. Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok tabi.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:51 #9 DEDE99 dedi: Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hocam siz bilirsiniz tabii ki ama inanılmaz iyi aliminyüm klavyeler varken sırf marka olduğundan şu klavyelere bu paralar çok.
DEDE99 dedi: Sadece Razer kullanıyorum maalesef diğer ekipmanlarımlada uyumlu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hocam siz bilirsiniz tabii ki ama inanılmaz iyi aliminyüm klavyeler varken sırf marka olduğundan şu klavyelere bu paralar çok.
Afterecho Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 30 Dün 17:51 #10 Michael_Kaiser dedi: Her şeyi aynı marka alınca daha fazla bir uyumluluk söz konusu değil herhangi bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Tek bir programla tüm ekipmanlar kontrol edilebiliyor.
Michael_Kaiser dedi: Her şeyi aynı marka alınca daha fazla bir uyumluluk söz konusu değil herhangi bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Tek bir programla tüm ekipmanlar kontrol edilebiliyor.