Razer Focus+ sensörü hala iyi mi?

Bir tane benim bile alasım geliyor o fiyatta iken. Mouse pad Micro dokuma olduğu için Control gibi bir şey olabilir.

O fiyata sadece model D- Wireless almıştım ben. İade şansım olsaydı net iade edip geçerdim. Model D- kötü olduğundan değil tabii. O fiyata hem kulaklığı hem fareyi halledebilme şansım oluyordu.

Ama bir yandan da iyi ki bunu almışım diyorum. Kablosuz fare büyük nimet. :D. Biraz tezat oldu farkındayım ama durumu anlatmak için mantıklı bir ifadem yok.

Ula bu fiyat ne hocam? Açıkladığınız için sağolun. Razer Viper Mini'yi servise gönderdim, iade / değişim hakkı sundular. Değişim istedim değişim yok dediler. Şimdi iade alsam, zamanında 239TL verip aldım. Dediler çok istiyorsanız muadil birebir aynısını sunarlar dedi. Gittim Razer Deathadder Essential dedi. Bende direk para iadesi istedim, sonrasında Amazon Almanya'dan Razer Deathadder V2 aldım sonuç böyle işte..
Essential alınmaz zaten bir de çok eski. DA V2 alarak iyi ettin.

Yok be hocam. 1600-930 = 670TL. O seti alsaydım 670TL daha üstüne koyup alabilirdim. Aslında kulaklık ve mousepad satıp kar ederdim ama, para bol değil set avantajlı olduğu doğrudur ama maalesef çok para harcamak istemedim.
Aslında değerbilirdi, sadece kutusu birazcık garip. Her şeyin kendi kutusu olsaydı daha hoş olurdu, koleksiyonluk için. Bu kutu bana büyük geldi. Dediğiniz gibi satmak ile uğraşmak isteseydiniz güzel olurdu belki.
O fiyata sadece model D- Wireless almıştım ben. İade şansım olsaydı net iade edip geçerdim. Model D- kötü olduğundan değil tabii. O fiyata hem kulaklığı hem fareyi halledebilme şansım oluyordu.

Ama bir yandan da iyi ki bunu almışım diyorum. Kablosuz fare büyük nimet. :D. Biraz tezat oldu farkındayım ama durumu anlatmak için mantıklı bir ifadem yok.
Model D 899 liraları görmüştü. Ara sıra düşüyor, yine düşerse kaparım bir tane.

Aslında değerbilirdi, sadece kutusu birazcık garip. Her şeyin kendi kutusu olsaydı daha hoş olurdu, koleksiyonluk için. Bu kutu bana büyük geldi. Dediğiniz gibi satmak ile uğraşmak isteseydiniz güzel olurdu belki.

Model D 899 liraları görmüştü. Ara sıra düşüyor, yine düşerse kaparım bir tane.
Hocam uğraşmak istemediğimden değil, para benim değil yani çalışmıyorum etmiyorum e-e-e neyse anlatabilmişimdir. Bu yüzden çok harcamak istemiyorum aşırıya kaçmak istemiyorum. Heh eğer 1.100TL olsaydı alırdım, arasında ciddi fiyat farkı var. Almak isteseydim izin vermezlerdi.

Hocam uğraşmak istemediğimden değil, para benim değil yani çalışmıyorum etmiyorum e-e-e neyse anlatabilmişimdir. Bu yüzden çok harcamak istemiyorum aşırıya kaçmak istemiyorum. Heh eğer 1.100TL olsaydı alırdım, arasında ciddi fiyat farkı var. Almak isteseydim izin vermezlerdi.
O zaman pekte yapacak bir şey yok hocam. Hayırlı olsun şimdiden, alıştıktan sonra incelemesini atarsanız gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı