Steam Razer Gold ile alınan Resident Evil Steam hesabından kaldırıldı

Arahama

Hectopat
9 Mart'ta Razer Gold sitesinde 150 TL'ye indirimde sanarak aldığım "Resident Evil 7 Gold Edition & village Gold Edition" paketini Steam'de aktifleştirmemden bir gün sonra Steam hesabımdan kaldırıldı. Birkaç gün sonra Reddit'te bir post yayınlandı ve bu postta bir Google formu doldurmamızı ve daha sonra oyunların dağıtılacağı söylendi. Ben de ilk günden formu doldurdum. Aradan bir hafta geçti ve birçok arkadaşımın oyunları kendilerine dağıtıldı. Ben ve iki arkadaşım hariç ki, o iki arkadaşıma da kodlar üç gün sonra dağıtıldı. Ancak bana herhangi bir e-mail veya web sitesinden herhangi bir şey gönderilmedi. Bu olayın peşini bırakmadım ve tamı tamına üç haftadır Razer ile her yerden iletişim kurmaya çalışıyorum. Artık e-maillere cevap vermiyorlar. Twitter hesaplarına yazdığımda ise son dört defadır, "24-48 saat içerisinde size e-mail olarak geri dönüş yapacağız" deniyor, ancak herhangi bir gelişme olmuyor. En son dün Reddit'te paylaştığım bir postu, karma sayım yetmiyor diye mod tarafından incelenmeli dendi ve daha sonrasında da postu kaldırdılar. Ben oyunlarımı nasıl geri alabilirim? Bana yardımcı olabilecek herhangi bir tavsiyesi olan var mı?

NOT: E mailimin spam klasörünü/ çöp kutusunu kontrol ettim, ayrıca 20 Nisanda e mail yolu ile tekrar mart başındaki formu doldurmamı istediler ve aynı formu 2.defa doldurmamı istediler ve doldurdum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, yapabileceğiniz pek bir şey yok sanırım.

Razer tarafından dolandırıldım mı yani?

Tüketici hakem heyetine şikayet edin. Razer Gold sorun yaşattı mı çözümü zor buluyor. Ben daha önce aldığım kodu bir ayda ancak kullanabildim.

Nereden şikatyette bulunabilirim? Ve ayrıca herhangi bir dava tarzı bir sürece girecek mi bu? Çünkü o seviyede uğraşamam bununlar maalesef.

Bende aynı rezilliği yaşamıştım fakat formu yolladıktan sonraki 1-2 iş gününde göndermişlerdi. Verdiğiniz bilgilerde yanlışlık olup olmadığından emin misiniz? Mailinizde dekont duruyordur o dekont ile hakkınızı arayın

Bende aynı rezilliği yaşamıştım fakat formu yolladıktan sonraki 1-2 iş gününde göndermişlerdi. Verdiğiniz bilgilerde yanlışlık olup olmadığından emin misiniz? Mailinizde dekont duruyordur o dekont ile hakkınızı arayın.

Formu 2 defa doldurdum ve çok basit şeyleri isteniyordu zaten sende görmüşsün. Hakkınızı arayın demişsiniz ama tam olarak nerelere başvurabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı