Razer Huntmsan Klavye Tuş Takılıyor

denizarhan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar.

Razer Hunstman adlı klavyemde dünden beri bir sorun karşıma çıktı, sorunum ise 2 tuşu 5-6 kez yazacak şekilde basılı kalıyor. Klavyenin temizliğini yaptım üfledim vs. Uşak'ta yaşıyorum, güvenip vereceğim bu sorunu halledeceğim bir tamirci var mı ya da kendim halledebileceğin yöntem bulunmakta mı?

Not: Klavyenin üzerine bir şey dökülmemiştir. Birden bire gerçekleşti.

Klavyenin macro özelliği veya yazılımı var mı?
Evet var.
Merhabalar.

Razer Hunstman adlı klavyemde dünden beri bir sorun karşıma çıktı, sorunum ise 2 tuşu 5-6 kez yazacak şekilde basılı kalıyor. Klavyenin temizliğini yaptım üfledim vs. Uşak'ta yaşıyorum, güvenip vereceğim bu sorunu halledeceğim bir tamirci var mı ya da kendim halledebileceğin yöntem bulunmakta mı?

Not: Klavyenin üzerine bir şey dökülmemiştir. Birden bire gerçekleşti.
Razer ile iletişime geçin, müşteri hizmetleri çok iyidir.

Evet var.

Razer ile iletişime geçin, müşteri hizmetleri çok iyidir.

Yazılımsal olması çok muhtemel değil ama arkadaşın yazılım üzerinden açabildiği seçenekleri kapatıp veya yazılımını baştan kurup yüklemeyi denemesi sağlıklı olur. Fiziksel olarak tuşlarda yapışma gibi bir sorun varsa 1 2 damla alkol ile temizlerse sorun kalkar garantisi hala devam ediyorsa tabii iki en mantıklısı garantiye vermesi. Devam etmiyorsa bile müşteri hizmetleri iyi olduğuna göre ulaşmadan benim dediğim gibi yöntemlere başvurması iyi olmaz.

Cevaplarınız için teşekkürler. Ben bu klavyeyi aldığım da kutusundan garanti çıkmadı fakat itopya sitesinde 2 yıl garantiris bulunmaktadır yazmakta. Sadece fatura kağıdım var bu kağıt ile işlem gerçekleşlebilir mi?

Cevaplarınız için teşekkürler. Ben bu klavyeyi aldığım da kutusundan garanti çıkmadı fakat itopya sitesinde 2 yıl garantiris bulunmaktadır yazmakta. Sadece fatura kağıdım var bu kağıt ile işlem gerçekleşlebilir mi?
Razer ürünlerinin hepsinde kutunun üstünde garanti belgesi bulunur normalde. Bunu İtopya'ya sormanız lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı