Razer klavyelerde serinin ne önemi var?

HackHita

Hectopat
Daha fazla  
Ben Razer klavye almayı düşünüyorum. Alacağım klavye Black Widow V3 yellow Switch bir kişi bana yellow Switch'lerin üretilmediğini klavyenin alt seri olabileceğini söyledi. Ben de klavyenin alt veya üst seri olmasının ne önemi var dediğimde cevap vermedi. Bu klavye zaten sabit bir model, serisinin ne önemi var bunu öğrenmek istiyorum, varsa da alt ile üst seri arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
O demek istediği switch farkı. Yellow switch Razer'ın üst düzey switch türü. Basma şiddeti az ve Linear bir switch. Yeşil ise Tactile ve Clicky bir switch olduğundan çok gürültülüdür.

Yellow > Orange > Green diye gider Razer switch sıralaması iyiden kötüye doğru. Ama bu demek değildir ki green switch kötüdür. Kailh Blue Switch'in yeşile boyanmış hali. Güzel bir switch ancak sesli çalışır. Sesten rahatsız olanlara önerilmez.

Klavye aynı klavye, sadece switch farklı.

Öyle bir şey yok.

Blackwidow V3'ün hem green hem de yellow switch versiyonu var. Ancak yellow switch versiyonu Türkiye'de yok, ürün linkini atabilir misiniz?

Ben bizzat satıcıya sordum bana yellow switch var dedi
O demek istediği switch farkı. Yellow switch Razer'ın üst düzey switch türü. Basma şiddeti az ve Linear bir switch. Yeşil ise Tactile ve Clicky bir switch olduğundan çok gürültülüdür.

Yellow > Orange > Green diye gider Razer switch sıralaması iyiden kötüye doğru. Ama bu demek değildir ki green switch kötüdür. Kailh Blue Switch'in yeşile boyanmış hali. Güzel bir switch ancak sesli çalışır. Sesten rahatsız olanlara önerilmez.

Klavye aynı klavye, sadece switch farklı.
E bu şekildeyse bu akşam ben bu klavyeyi satın alıcam.

Ben bizzat satıcıya sordum bana yellow switch var dedi.

E bu şekildeyse bu akşam ben bu klavyeyi satın alıcam.
Yellow olduğunu sanmıyorum. Diyelim Yellow, neden her yere bağıra bağıra Green yazmış onu sormak gerek bir de.

Yellow olduğunu sanmıyorum. Diyelim yellow, neden her yere bağıra bağıra Green yazmış onu sormak gerek bir de.

Tamam ben klavyeyi alacağım eğer yellow değil ise trendyola rapor ederim bir daha satış yapamaz.
Yellow olduğunu sanmıyorum. Diyelim Yellow, neden her yere bağıra bağıra Green yazmış onu sormak gerek bir de.
Hem bu sayede sahtekar bir satıcının piyasadan kaldırılmasını sağlarım.
O demek istediği Switch farkı. Yellow Switch Razer'ın üst düzey Switch türü. Basma şiddeti az ve linear bir Switch. Yeşil ise tactile ve clicky bir Switch olduğundan çok gürültülüdür.

Yellow > orange > Green diye gider Razer Switch sıralaması iyiden kötüye doğru. Ama bu demek değildir ki Green Switch kötüdür. Kailh Blue Switch'in yeşile boyanmış hali. Güzel bir Switch ancak sesli çalışır. Sesten rahatsız olanlara önerilmez.

Klavye aynı klavye, sadece Switch farklı.

Dostum bir klavyede Switch farkından dolayı ms değişkenlik gösteriyor mu? Mesela yeşil ile sarı arasında ms farkı var mı? Varsa yellow Switch'in ms tepkimsesi diğerlerine göre düşük mü?

Son düzenleme:
Dostum bir klavyede Switch farkından dolayı ms değişkenlik gösteriyor mu? Mesela yeşil ile sarı arasında ms farkı var mı? Varsa yellow Switch'in ms tepkimsesi diğerlerine göre düşük mü?
Ever fark eder ama o farkı hissetmeniz mümkün değil.

1643911580130.png

Dostum bir klavyede Switch farkından dolayı ms değişkenlik gösteriyor mu? Mesela yeşil ile sarı arasında ms farkı var mı? Varsa Yellow Switch'in ms tepkimesi diğerlerine göre düşük mü?
Yellow Switch daha düşük gecikme değerine sahip ama o kadar hissetmezsin. Daha çok ses ve basış şiddetini hissedersin.

Ever fark eder ama o farkı hissetmeniz mümkün değil.

Eki Görüntüle 1294106

Açıklayıcı oldu teşekkür ederim bir de bir soru bu yellow Switch gerçekten Türkiye'ye gelmiyor mu bu satıcı yellow satması mümkün mü?
Yellow Switch daha düşük gecikme değerine sahip ama o kadar hissetmezsin. Daha çok ses ve basış şiddetini hissedersin.

Bence tam istediğim Switch yellow tek cevabını almadığım soru tıklama ömrü o da 80milyon ise hiç düşünmeye gerek yok dünyanın en iyi switchlerinden biri yellowdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı