Razer klavyelerde serinin ne önemi var?

Açıklayıcı oldu teşekkür ederim bir de bir soru bu yellow Switch gerçekten Türkiye'ye gelmiyor mu bu satıcı yellow satması mümkün mü?

Bence tam istediğim Switch yellow tek cevabını almadığım soru tıklama ömrü o da 80milyon ise hiç düşünmeye gerek yok dünyanın en iyi switchlerinden biri yellowdur.
O tıklama ömrü firmanın söylemiş olduğu tahmini süre. Daha kısa da sürebilir daha uzun da. Ama genelde hepsi çok daha fazla basım ömrü sağlıyor. Ben 12 senedir Microsoft klavyemi aktif olarak kullandım mesela. Bildiğimiz odun gibi tuşları olan klavye. Hâlâ her tuşu basıyor. 200 milyon kez basmışımdır tahminimce. Çok takılmamak gerek o değere.

Açıklayıcı oldu teşekkür ederim bir de bir soru bu yellow Switch gerçekten Türkiye'ye gelmiyor mu bu satıcı yellow satması mümkün mü?
Razer klavyeleri yıllardır Türkiye'de ve şu ana kadar sadece birkaç kere yellow switch versiyonları satıldı, onlar da çok kısa süre stokta durdu. Kesin bir şey söyleyemem ama biraz düşük ihtmal yellow switch olması.

Razer klavyeleri yıllardır Türkiye'de ve şu ana kadar sadece birkaç kere yellow Switch versiyonları satıldı, onlar da çok kısa süre stokta durdu. Kesin bir şey söyleyemem ama biraz düşük ihtmal yellow Switch olması.

Eğer dediğiniz gibi ise büyük ihtimalle yellow değildir ama yellow ise kendimi çok şanslı hissedeceğim.
O tıklama ömrü firmanın söylemiş olduğu tahmini süre. Daha kısa da sürebilir daha uzun da. Ama genelde hepsi çok daha fazla basım ömrü sağlıyor. Ben 12 senedir Microsoft klavyemi aktif olarak kullandım mesela. Bildiğimiz odun gibi tuşları olan klavye. Hâlâ her tuşu basıyor. 200 milyon kez basmışımdır tahminimce. Çok takılmamak gerek o değere.

O zaman klavyeyi kullanma şekli aşırı önemli şu gibi mi tuşlara abanır klavyeyi yumruklarsam az dayanır klavyeye nazik ve kibar davranırsam çok dayanır.
İşte geri vites diye ben buna derim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-03 214259.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-03 214259.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran görüntüsü 2022-02-03 214239.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-03 214239.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular