Prime Üyeleri için günün fırsatı: Konsollar için Razer Kraken - 50 mm Sürücülü Kablolu Oyun Kulaklığı (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Anahtarı), Geri Çekilebilir Mikrofon ve Soğuk Jel Dolgulu Oval Kulaklıklar, Siyah/Mavi Amazon.com.tr
İlk defa ücretsiz Prime üyeliği alacak olanlar için 300 TL ve üzeri alışverişe 100 TL indirim kazanabilirsiniz. Gönderici ve satıcı Amazon.com.tr olmak zorunda. Hediye kartlarında geçerli değil. Tüm detaylar ve teklife uygun olup olmadığınızı linkten kontrol edebilirsiniz...
Kampanyaya uygun olduğunuzu görmek için giriş yapmanız gerekiyor. Kısaca liste oluşturup 3 ürün ekliyorsunuz. 3 gün içinde mail ile kampanyanın aktif olduğu bildiriliyor. 20 Haziran - 10 Temmuz arasında Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerde 250 TL alışverişe 50 TL indirim kazanıyorsunuz...
www.technopat.net
Bunu deneyin.
Bu da olmazsa siparişi mobil uygulama üzerinden verin 50TL hediye kartı kazanın.
Değer gibi bende de var. Bu daha ucuz bunu da alabilirsin.
Eğer kafan büyükse kafana tam olmayabilir Razer. Açılma mesafesi bana az geldi, son kademede anca oluyor bana. 1 yıldır kullanıyorum. Bir de çok uzun süre takarsan baş ağrısı yapabilir.
Değer bende de var. Bu daha ucuz bunu da alabilirsin.
Eğer kafan büyükse kafana tam olmayabilir Razer. Açılma mesafesi bana az geldi, son kademede anca oluyor bana. 1 yıldır kullanıyorum. Bir de çok uzun süre takarsan baş ağrısı yapabilir.