Razer Kraken 7.1 Chroma cızırtı sorunu

Passengeribrahim

Hectopat
Daha fazla  
Razer Kraken 7.1 kulaklığını aldım. Güzel bir şevkle kullanıyorum derken bir şey farkettim kulaklıkda bir ses geldiğinde kulağımı rahatsız edecek şekilde bir cızırtı geliyordu başka yerlerede baktım benim gibi çoğu kişi bu sorunu yaşıyor ama bazıları ise yaşamıyor. Bu cızırtı sorununu düzeltmek için razer synaps uygulamasından uğraştım lakin bir çözüm bulamadım. Bunun bir çözümü varmı ? Eğer yoksa razer kulaklığını nasıl garantiye verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorsan ses seviyesini 71'e Windows 7 ise 66 seviyesine çekip kullan. Bende de aynı problem vardı bu şekilde düzeltebildim. Ancak şuanda bende herhangi bir problem yok %100'de de nasıl düzeldi bilemiyorum sanırım güncellemeler ile düzeldi.

Windows 10 kullanıyorsan ses seviyesini 71'e Windows 7 ise 66 seviyesine çekip kullan. Bende de aynı problem vardı bu şekilde düzeltebildim. Ancak şuanda bende herhangi bir problem yok %100'de de nasıl düzeldi bilemiyorum sanırım güncellemeler ile düzeldi.
Windows 10 kullanıyorum ses ayarı 70den düşük olmasına rağmen o ses geliyor ve synapse uygulamasıda güncel acaba kablolarda bir sıkıntı olabilirmi? Çünkü kablo uzun diye ben kabloyu bağladım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı