Beats Studio kulaklığım var. Aynı zamanda Razer Kraken 7.1 var. Beats uzun süreli oyun oynamalarda feci terletiyor. Ayrıca kulaklığın verdiği ses derinliği, ses netliği Razer daha iyi. Ancak basslar Beats'de çok daha iyi. Benim tavsiyem ikisi arasında, Razer olur. Mikrofonu da çok daha kaliteli.
Ben sadece ama sadece ev dışı ortamlarda müzik dinlemek için alıyorum.
Mikrofona ihtiyacım zaten yok Beats Solo Control Talk Kulaküstü Beyaz Kulaklık Fiyatı
Bunu almayı düşünüyorum, okullar açılsın hele, alacağım zaman tekrar danışacağım bu kulaklık hakkında.
O zaman tamam, sadece müzik dinlemek için ise, Beats mantıklı ancak Bose markanın fiyatlarına da bakın eğer mantıklı fiyatları varsa, Bose çok iyidir.
Beats düşünürsen de, en yeni seri olduğuna dikkat et, solonun yerini solo hd aldı diye biliyorum. İstediğin zaman yazabilirsin, alacağında danışabilirsin.
Valla bir köşeye not almak lazım isminizi Beats'ın bin bir türlü kulaklığı var, isimler birbirine çok benzer.
300-400 lira arası bir bütçeyi gözden çıkartmayı planlıyorum.
1 kere alıp kulaklık kelimesini bir daha duymak istemiyorum, mümkünse müziklerimi duymak istiyorum
Şuan çok musait değilim mrt.snr@hotmail.com yada facebook'da mrtsnr olarak ulaşabilirsin. Oradan birlikte araştırma da yapabiliriz. Ben alalı 1-1.5 yıl oluyor.
Hayırlısı olur umarım ancak eğer gerçekten istiyorsanız bence almalısınız sırf telefona takılmıyor diye almamazlık yapmayın bence mutlu olacağınız hissettiğiniz marka ve modeli alın.
Razer iyi güzel ancak dışarıda kullanamıyorum, o halde eledim o şıkkı
Beats solo fiyatına göre hem fiyakalı hemde ses kalitesi gayet iyi, müziklerde iyi bir performans verecektir.
Şuan açıkçası aklımda Beats var.