ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 ETS 2 giriyorum bir anda sesleri falan bozuyor cızırtı yapmaya başlıyor genel cızırtı problemi var çözen var mı?
ETS 2 giriyorum bir anda sesleri falan bozuyor cızırtı yapmaya başlıyor genel cızırtı problemi var çözen var mı?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 21 Şubat 2025 #2 Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor.
Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 Mr.Bubbles dedi: Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeyi indiriyorum hata veriyor olayı nedir? Mr.Bubbles dedi: Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata veriyor.
Mr.Bubbles dedi: Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeyi indiriyorum hata veriyor olayı nedir? Mr.Bubbles dedi: Razer'ın sitesinden Firmware Update indirere düzeltebilirsin hocam bende aynı şeyi yaşamıştım ilk aldığımda Firmware Update yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata veriyor.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 22 Şubat 2025 #4 ByLeaD dedi: Hocam güncellemeyi indiriyorum hata veriyor olayı nedir? Eki Görüntüle 2429940 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi.
ByLeaD dedi: Hocam güncellemeyi indiriyorum hata veriyor olayı nedir? Eki Görüntüle 2429940 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 Mr.Bubbles dedi: Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Çok kez yaptım ama olmuyor ekipmanların hepsi Razer. Mr.Bubbles dedi: Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı verdikden sonra yeniden dene diyorum bayağı bir bekletiyor ama ilerlemiyor.
Mr.Bubbles dedi: Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Çok kez yaptım ama olmuyor ekipmanların hepsi Razer. Mr.Bubbles dedi: Hata vermemesi lazım kulaklığı söküp tekrar tak yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı verdikden sonra yeniden dene diyorum bayağı bir bekletiyor ama ilerlemiyor.