Elektronik Razer Opus X 999 Lira!

Dostlar selam, Skype ve görüntülü sesi toplantı için vs. Windows ile uyumlu çalışır mı?

Elimde Q10 var fakat mikrofon açısından sorun çekiyorum Windows da kullanırken stabil çalışmıyor. Bunu alsam memnun kalır mıyım sizce?
Kalırsınız. Tabii oyun için almayın. Bir nebze gecikme olacak çünkü.
 
Bol bol rekabetçi veya Single Player oyun oynuyorum. Razer BlackShark V2 xden memnun değilim. Sizce ondan buna geçilir mi?

Single Player'da çok güzel çalışıyor. Çevrimiçi oyunda hiç denemedim. Çok da tavsiye etmem açıkçası o konuda.

Dostlar selam, Skype ve görüntülü sesi toplantı için vs. Windows ile uyumlu çalışır mı?

Elimde Q10 var fakat mikrofon açısından sorun çekiyorum Windows da kullanırken stabil çalışmıyor. Bunu alsam memnun kalır mıyım sizce?

Birkaç defa bilgisayardan Discord'a bağlanmıştım herhangi bir şikayet almadım. Muhtemelen siz de almazsınız.
 
Gidip bu çöpe para vereceğinize geniş soundstageli ve yüksek doğrulukta imaginge sahip bir kulaklık alın. 👎

Bu fiyatta geniş soundstage sahibi Superlux HD 681 dışında bir kulaklık önerebilir misiniz? Ayrıca imagingi oldukça başarılı. Ya denemediniz ya da kafanızda doğru konumlandıramadınız. Sağır olmadığınızı varsayıyorum.
Oyun için uygun mudur?
Çevrimiçi oyunlara önermem. Tek kişilik oyunlara ve mobil oyunlara öneririm.
 
kendim beyazını kullanıyorum, gayet hoş kulaklık, gecikme konusunda oyun modunda hissedilir bir gecikme yok. Çok nadiren sadece dc acıksa kendi kendine kapanıyor oda muhtemelen dc de uzun süre konusma olmadığından. Batarya iyi dayanıyor. PC dışında, telefon ile dışarıda da kullanıma uygun. Mikrofon kalitesi iş görür seviyede. Logitech g933 gibi robotik bir ses tonu ile konuşmanızı iletmiyor. Benim gibi sağda solda kablo sevmeyenler için iyi bir f/p ürünü. Tek dikkatimi çeken dezavantajı kablolu kullanılmıyor, pc başında kablolu dışarıda kablosuz kullanırım diyenler için değil. Malzeme kalitesi gayet iyi. Mat bir boyaya sahip (mercury modeli bendeki), çizik-iz göstermeyecek yapıda. Padler yumuşak, suni deri kaplı ileride dökülme yapabilir.

Ses karakteri konunda kef m500 e benziyor. Midler ön planda, baslar ikinci sırada, tizler en arkada. Sahne genişliği kapalı kasa on-ear kulaklıklarlardan çok farklı değil. Ses kalitesi olarak, g933 ile birlikte kullandığım en kötü kulaklık olabilir fakat fiyatının 15-20 katı olan Kef m500 sh momentum 2 kablolu, ile kıyasladığımdan dolayı bu kısmı pek dikkate almayın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı