Razer Ornata Chroma V2 vs. SteelSeries Apex 3

BEACT

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, kısa bir süre önce Razer Cynosa Chroma kullanıyordum. Tuşları bozuldu, garantiye verdim, düzeltilemeyecek bir sorun olduğunu söylediler ve ücret iadesi hakkı tanıdılar. Ben de şu an indirimlerden yararlanayım dedim ve fiyatlara bakarken bu ikisinden birisini almaya karar verdim ama hangisini seçeyim bilemiyorum. Açıkcası Razer içimi ürpertti tekrar bozulur mu acaba diye. Kullanan varsa ve beni bilgilendirirse çok memnun olurum. Bütçem 600 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik istiyorsan ikisi de mekanik değil. Bütçe nedir? Bence Razer Ornata Chroma V2 mekanik hisli bir klavye. O bütçede membrane klavye almak birazcık saçma.

Mekanik istiyorsan ikisi de mekanik değil. Bütçe nedir? Bence Razer Ornata Chroma V2 mekanik hisli bir klavye. O bütçede membrane klavye almak birazcık saçma.
Hocam İtopya üzerinden almayı düşünüyorum kaliteli bir marka olsun istiyorum mekanik olmadığını biliyorum, gerekte duymuyorum zaten. Ben sadece Razer'da kronik bir sorun mu bu tuşların bozulması ondan şüphe duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı