fluxyww0 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Arkadaşlar klavyem Ornata v3X. Klavye 4 tusa aynı anda bastıktan sonra basmıyor. Nasıl düzelteceğim?
EricCraven Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.883 Makaleler 11 Çözümler 24 20 Mart 2025 #2 Düzelmez çünkü Anti-Ghosting özelliği yok klavyenin. V3 ve V3 TKL modeli de aynı şekilde sözde oyun klavyesi yapmış Razer.
Düzelmez çünkü Anti-Ghosting özelliği yok klavyenin. V3 ve V3 TKL modeli de aynı şekilde sözde oyun klavyesi yapmış Razer.
fluxyww0 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 EricCraven dedi: Düzelmez çünkü Anti-Ghosting özelliği yok klavyenin. V3 ve V3 TKL modeli de aynı şekilde sözde oyun klavyesi yapmış Razer. Genişletmek için tıkla... ikinci el almıstım bende korktum ikinci el oldugu için bozuk diye
EricCraven dedi: Düzelmez çünkü Anti-Ghosting özelliği yok klavyenin. V3 ve V3 TKL modeli de aynı şekilde sözde oyun klavyesi yapmış Razer. Genişletmek için tıkla... ikinci el almıstım bende korktum ikinci el oldugu için bozuk diye