Razer Serien mini alınır mı?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar Twitch'te biraz ilerlemeye başladım ve yayınlarımı kaliteli yapmak istiyorum. Halihazırda kullandığım Gamepower Voldon'un mikrofonu Aslında çok da kötü değil ama hem pop filter eksikliği hem de kalitesizliği az çok hissediliyor. Yaklaşık bütçeme yakın Razer Serien mini gördüm. Sizce bu mikrofon alınır mı? Kaliteli midir?

Bütçesinde en iyisi ve en pratiği.

Teşekkürler, kullanıyor musun bu mikrofonu ? Biraz bilgi verebilir misin?
Kullanmıyorum ama zamanında HyperX Solocast bandında ve bütçesinde bir mikrofondu ve ben Solocast'i tercih etmiştim ancak şu anda daha ucuz olduğundan aynı bütçede Seiren mini tercih ederdim. Tek fark Solocast'in dokunmatik mute tuşu olması.

Son düzenleme:
Peki solocast nasıl eğer çıkabilmeyi zorlarım desem sence değer mi solocast için?

Arada mikrofonunuzu pratik bir şekilde kapatmak için bir kısayol istiyorsanız Solocast bütçe arttırmaya değer. Aksi takdirde hayır değmez.
O kapatma olayını voicemeeterdan yapabilirim. Sadece onun için o fiyat farkına değmez. Peki solocast dışarıdan çok ses alıyor mu? Mesela ben yayındayım 2-3 oda ötedeki biri konuşsa bağırsa sesini alır mı ? Canlı yayınlarda sorun olur mu sence?

Ses seviyesine göre değişiyor ama gaini oldukça fazla. Ben hep mikrofonu hep monitörlüyorum ve yalıtımsız duvardan biraz da olsa ses alıyor. Seiren mini denemedim ancak muhtemelen o da aynıdır. İkisinde de Krisp ile halledebilirsin, yayın yapacaksan OBS'in işlemci ile uyguladığı kendi noise cancelling özelliği var ama onu açarsan sesini monitörleyemezsin.

Bu gerçekten sıkıntı bir durum ya. Halen kararsızım bu durum için acaba Kaliteli bir mikrofonlu kulaklık ile mi devam etsem diye ama bir kontrol etsem iyi olacak

Bu gerçekten sıkıntı bir durum ya. Halen kararsızım bu durum için acaba Kaliteli bir mikrofonlu kulaklık ile mi devam etsem diye ama bir kontrol etsem iyi olacak
Merhaba son oalrak kararınızı hangisinde verdiniz? Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…