D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Razer Viper Mini almayı düşünüyorum. Nasıl? Kullanışlı mıdır? Elim küçük.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Elin küçükse en iyi farelerden birisi. LOD sorunu var çok az ama rahatsız etmez diye düşünüyorum. Kaliteli bir faredir.
Elin küçükse en iyi farelerden birisi. LOD sorunu var çok az ama rahatsız etmez diye düşünüyorum. Kaliteli bir faredir.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 13 Nisan 2022 #3 Ben kullanıyorum ve memnunum. İlk aldığımda ellerimi terletiyordu sonra elim alıştı sanırım. Ya da üzerindeki gözenekler aşındığı içinde terlemiyor olabilir.
Ben kullanıyorum ve memnunum. İlk aldığımda ellerimi terletiyordu sonra elim alıştı sanırım. Ya da üzerindeki gözenekler aşındığı içinde terlemiyor olabilir.
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 mustaine dedi: Elin küçükse en iyi farelerden birisi. Lod sorunu var çok az ama rahatsız etmez diye düşünüyorum. Kaliteli bir faredir. Genişletmek için tıkla... DeathAdder mi yoksa Viper mi önerirsin.
mustaine dedi: Elin küçükse en iyi farelerden birisi. Lod sorunu var çok az ama rahatsız etmez diye düşünüyorum. Kaliteli bir faredir. Genişletmek için tıkla... DeathAdder mi yoksa Viper mi önerirsin.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #5 Eline de uyuyorsa alabilirsin iyi bir mouse.