Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Biraz pütürlü bir hissiyatı var ama bu kötü olmasından ziyade fazla terletmemek için yapılmış olabilir. Deathadder V2 de böyleydi ki ben daha çok sevmiştim şimdi yeni çıkan V2 PRO ve Deathadder V3 pürüzsüz daha tok bir ürün kullanılmış ancak fazla terletiyor ve elde kaymıyor pek.

İkisini de kullandım. Malzeme kalitesinden anladığınız ağır olmasıysa eğer haklısınız evet. Hafif olunca kalitesiz olduğunu düşünüyorsunuz sanırım.
g pro superlightı alsa eline bune la çocuk oyuncağı diyip fırlatıcak demekki

Zannediyorum öyle bir malın ağırlığı ile kalitesini nasıl bağdaştırıyorlar onu da çözemedim.
normal hocam garipsememek lazım,bizim insanımızın mantığı çok farklı çalışıyor,mesela aliexpressden ben 3.5hdd okuyucu aldım stand olanlardan,kutusu büyüktü gümrüğe türkiyeye geldi ürünüm,memur beni aradı dedi ben bunun fiyatına inanmıyorum bana kart ekstresi ve siparişin sayfasını yolla kanıt olarak, yolladım yine kabul etmediler geri yolladılar çine ürünümü, sonra gidip amd işlemci almıştım o normal olarak geçmişti,3.5 hdd okuyucuyu 25 dolara almıştım normalde 30 dolardı kuponla filan 25e almıştım,işlemci 105 dolardı

Daha önce bu bütçede bir mouse almadığım için çok kararsız kaldım. O arada stoklar bitti. Vatan'ı arayıp mağaza stoklarından sipariş verdim. Bunu kaçırırsam pişman olurdum. Alır almaz fiyatının 800 TL artması da haklı olduğumu gösterdi.

Aynı fiyat bandında alternatifleri olduğu için kaçıranlar üzülmesin.

Alternatifleri paylaşırsan güzel olur. İhtiyacı olan bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…