neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
Bence geçilir.Glorious Model D Wireless'den bu mouse a geçilir mi acaba?
Bence geçilir.Glorious Model D Wireless'den bu mouse a geçilir mi acaba?
Satabileceğinize inaniyorsaniz tabiki geçilir veya onu yedek yaparsınız.Glorious Model D Wireless'den bu mouse a geçilir mi acaba?
Tek fark shape farkı. Deathadder ergonomi şekile sahip ve sağ el Palm şekline uygunken Viper modeli her iki ele uygun daha çok pençe yani Claw tutuşa uygun.Razer DeathAdder V2 Pro'dan iyi mi?
Yarın gidip alacağım İnşAllah.Geçen seneki fiyatıyla neredeyse aynı. Gelen zamlardan sonra uygun bir fiyatta.
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alınabilir, rahat edebilirsiniz gibi.Elim 18cm, claw tutuş için alınır mı?
Boyutlarına baktığımda, G903'ün clicklerinin üst kısmı daha çok üçgen gibi duruyor. Superlight ve Ultimate arasında aman aman fark yok, sadece Ultimate'nin üst kısmı biraz daha şişik. Rival 650 nasıl bir şey ise, Ultimate modeline göre üst kısmı daha şişkin. Ve clickleri biraz daha uzun. Bu ölçülerden yola çıkarak, rahat edeceğinizi düşünüyorum.Arkadaşlar Rival 650, G903 ve G PRO Superlight mouselara sahibim ama bu da aklımda içimde kaldı, bu fiyata düşmüşken alayım mı sizce dönüşümlü kullanıyorum ama oyunlarda G PRO Superlight'ı kullanıyorum, taksiti basıp almak çok aklıma yatıyor zaten 4-5 ay sonra o parada pul olacağı için problem değil de asıl dert ettiğim tutuş ve elimin altında küçük kalırmı kalmazmı çekincesi, palm grip tutuyorum hepsini mesela 650 tamamen elimi dolduruyor hakim hissediyorum G PRO'da öyle ama 903 sanki %75-80 arası dolduruyormuş elimi gibi his veriyor bu da eğer küçük gelecekse elime siparişi iptal etmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.