Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Farenin üzerinde bir sürü yeni model çıkmış çünkü. Eski modeller end of Life olur, yenileri devam eder. Kaldı ki bu fareyi Türkiye'de kaç kişi kullanıyor ki sürekli tedarik gerçekleştirilsin ve daha yeni üretimleri bulunsun. Vatan enayi değil sonuçta halihazırda sisteminde bulunan bir ürünün fiyatını değiştirip satışa sunsun, üstelik kampanya diye bile belirtilmemiş. 400 lira ucuza alayım diye 1350 liralık Mouse'dan yarı yarıya randıman almayı göze almam. Herkesin kendi kararı.

Bahsettiğiniz mantıkla hiçbir şey satın almayalım o zaman. Türkiye'de kaç kişi kullanıyor veya vatan bu üründen o zamandan beri ne kadar satmış bilemezsiniz. Yıllar önce çıkan bir ürünün hiç stok yenilememesi mümkün değil zaten. Bataryası ölü bir fare geleceğini sanmıyorum. Öyle bir şey olsa dahi en kötü iade etme hakkınız var.

Bahsettiğiniz mantıkla hiçbir şey satın almayalım o zaman. Türkiye'de kaç kişi kullanıyor veya vatan bu üründen o zamandan beri ne kadar satmış bilemezsiniz. Yıllar önce çıkan bir ürünün hiç stok yenilememesi mümkün değil zaten. Bataryası ölü bir fare geleceğini sanmıyorum. Öyle bir şey olsa dahi en kötü iade etme hakkınız var.
Bu konu bataryalı ürünlere özel. Şarjlı vidalama ve matkap ürünlerinde de başınıza gelebilir. Uzun süre kullanılmayan piller bozulmaya başlar, lityum ion pillerin kaderi bu. Dikkat etmekte fayda var. İade konusu güzel tabii, Online satış olduğu için çok sıkıntı olmaz herhalde

Razer kalitesini anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, değerlendirmek isteyen varsa değerlendirebilir. Bilgisayar parçalarının fiyatları maalesef çok hızlı bir şekilde artıyor. Yarın bir gün belki bu fiyatta olmayabilir. İşe yaramaz fareler bile 300-400 TL aralığında olmuş, almışken de iyisinin alınmasını gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı