Razer Viper V2 Pro hangi Hz değerlerinde kullanılabiliyor?

Bütçe
5500
Razer'ın HyperPolling adındaki alıcısını satın almadığın sürece 1000 Hz üzerinde kullanamazsın. Onun da Türkiye'de satışı yok.

Peki o bütçede en iyi Wireless mouse hangisidir?

5500 TL bütçede mi? En F/P ürün şu;

5500 TL'nin tamamını fareye harcamak istiyorum diyorsan teknik anlamda daha üstü olmadığı için magnezyum, karbon fiber kasa ürünler çıkıyor. Daha fazla vereceğin para çoğunlukla donanıma değil yani. Kasaya.

5500 TL bütçede mi? En F/P ürün şu;

5500 TL'nin tamamını fareye harcamak istiyorum diyorsan teknik anlamda daha üstü olmadığı için magnezyum, karbon fiber kasa ürünler çıkıyor. Daha fazla vereceğin para çoğunlukla donanıma değil yani. Kasaya.

Kronik sorunu var mıdır çünkü bende de VXE R1 var ama double Click sorunu yaşıyorum.

uzun süre geçti bide artık 1000hz mouse dan kurtulmam lazım
Scyrox'da sorun çıkacağını sanmıyorum çok öneriliyordu herhalde bir sorunu olsa duyulurdu.
Hocam bir de R1 hakkında bir sorum olacak, bende de var kullanıyorum neredeyse 1 aydır. Sizce kullanmaya devam etmeye değer mi? Malzeme kalitesini pek beğenmiş değilim. Ama alternatif olarak da kablosuz bu bütçelere pek bir şey yok sanırım.

Scyrox'da sorun çıkacağını sanmıyorum çok öneriliyordu herhalde bir sorunu olsa duyulurdu.
Hocam bir de R1 hakkında bir sorum olacak, bende de var kullanıyorum neredeyse 1 aydır. Sizce kullanmaya devam etmeye değer mi? Malzeme kalitesini pek beğenmiş değilim. Ama alternatif olarak da kablosuz bu bütçelere pek bir şey yok sanırım.

Yani bende double Click sorunu var ve sıklıkla yaşıyorum oynadıgım oyunlardan ban yeme seviyesine geldim.

Yeni konular

Geri
Yukarı