Razer Viper V3 HyperSpeed vs Basilisk V3 Pro

mefosane

Hectopat
Palm şeklinde tutuyorum, elim 18 cm. Başka marka önermeyin, düşünmüyorum. Çok fazla FPS oynamıyorum. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Palm şeklinde tutuyorum, elim 18 cm. Başka marka önermeyin, düşünmüyorum. Çok fazla FPS oynamıyorum. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
VV3 hyperspeed'in sensörü daha iyi vve daha hafif. Eğer o makro tuşları daha önemliyse ve ergo istiyorsan Basilisk V3 pro doğru seçim.

Bir kere şekil olarak benzemiyorlar hangisi eline daha rahat olacak ona karar vermen lazım. Onun dışında Viper V3 Hyperspeed kullanıyorum ve elim 18.5 cm uzunluğunda genişliği de 9 cm. Her türlü tutuşta fareyi kullanabiliyorsun ve oldukça rahat. Ağırlık olarak da piliyle beraber ben ölçtüğümde 82 gr çıktı. Kullanılan pile göre de birkaç gram oynayabiliyor. Şarj edilebilir pilin varsa (Ben 2100 mAh Varta pil kullanıyorum) çok uzun süre gidiyor keza ben alalı 3 hafta oldu hala daha pil değiştirme gereği duymadım.
Sensör olarak gayet kaliteli, herhangi bir takılma problemi yok. 3 hafta içinde mouse tekerliği veya clicklerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Malzeme kalitesi güzel, bastırdığımda vs. herhangi bir esneme olmuyor. Şu an 2000 TL olması lazım ve bence bu fiyata alınacak en iyi mouse.

Yeni konular

Geri
Yukarı