VV3 hyperspeed'in sensörü daha iyi vve daha hafif. Eğer o makro tuşları daha önemliyse ve ergo istiyorsan Basilisk V3 pro doğru seçim.Palm şeklinde tutuyorum, elim 18 cm. Başka marka önermeyin, düşünmüyorum. Çok fazla FPS oynamıyorum. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Aynı sensörü kullanıyorlar. Düz Basilisk V3 ile V3 Pro farklı sensör kullanıyor.VV3 hyperspeed'in sensörü daha iyi vve daha hafif. Eğer o makro tuşları daha önemliyse ve ergo istiyorsan Basilisk V3 pro doğru seçim.
Pardon karıştırmışım.Aynı sensörü kullanıyorlar. Düz Basilisk V3 ile V3 Pro farklı sensör kullanıyor.
Basilisk V3 pro 8k hz destekliyor mu? Fps düşüşü yapar diyorlar sıkıntı olur mu hocam?Aynı sensörü kullanıyorlar. Düz Basilisk V3 ile V3 Pro farklı sensör kullanıyor.
Viper V3 Hyperspeed ve Basilisk V3 Pro 8K destekliyor. Lakin ikisinin de kutu içeriğinde 8K dongle yok. Haricen alınması lazım.Basilisk V3 pro 8k hz destekliyor mu? Fps düşüşü yapar diyorlar sıkıntı olur mu hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.