Elektronik Razer Wolverine V2 Chrome Xbox serisi 2490TL

Hocam bunu almayı planlıyordum ama Razer'ın kendi sitesinde bile ürünün kendisi yok.
Ve de piyasaya EasySMX X15 çıkmışken bu fiyat farkına değer mi? Kafamı çok karıştırıyor.

2. elde 1000 TL'ye görmüşken alayım diye bakarken YouTube'da çok fazla ölü bölgesi hakkın da video vardı indirimli hali bile diğerinden pahalı tek artısı garantisi sıkıntı olursa Razer yardımcı olur herhalde.

2. elde 1000 TL'ye görmüşken alayım diye bakarken YouTube'da çok fazla ölü bölgesi hakkın da video vardı indirimli hali bile diğerinden pahalı tek artısı garantisi sıkıntı olursa Razer yardımcı olur herhalde.
O zaman Easysmx X15 daha mantıklı hocam.
Ama beni korkutan bozulursa garanti olarak nasıl olacak?
Malum Rampage marka klavyem ve AOC marka monitörüm çok erken bozuldular...
Oysa ki günde 2 saat bile kullanıyorum.

O zaman EasySMX X15 daha mantıklı hocam.
Ama beni korkutan bozulursa garanti olarak nasıl olacak?
Malum Rampage marka klavyem ve AOC marka monitörüm çok erken bozuldular...
Oysaki günde 2 saat bile kullanıyorum.

Easymx X20 var bende satacağım kontrol amaçlı açmıştım piyasada 2.700 satıyorlar ben 2400'den satacağım Razer wolwerine V2 Chrome aldım meraktan o yüzden X20 elden çıkaracağım. Ölü bölge olayı tamamen kullanıcıların iş bilmezliği hocam 2 yıl garantili cihaz alıyorsunuz Çinli markalara bu kadar güvenirken Razer güvenmemek saçmalık malzeme kalitesi bile size o rahatlığı ve güveni verir.

Son düzenleme:
Easymx X20 var bende satacağım kontrol amaçlı açmıştım piyasada 2.700 satıyorlar ben 2400'den satacağım Razer wolwerine V2 Chrome aldım meraktan o yüzden X20 elden çıkaracağım. Ölü bölge olayı tamamen kullanıcıların iş bilmezliği hocam 2 yıl garantili cihaz alıyorsunuz Çinli markalara bu kadar güvenirken Razer güvenmemek saçmalık malzeme kalitesi bile size o rahatlığı ve güveni verir.
Haklısınız hocam,
Bende sizinle aynı görüşteyim.
Şuan elimde Razer Naga Pro ve Razer DeathAdder V3 var, ikisi de mükemmel Mouselar.

Sanırım geçmişte yüksek fiyattan satıldığı için Razer Wolverine V2 Chroma, kullanıcılar erişim sağlayamadığı ve bu sebeple biraz olumsuz yorumlarda bulundular...
Gördüğüm kadarıyla bu Gamepad in tek eksiği Hall Effect olmaması ama onun dışında gayet iyi.

Hocam bu arada Gamepad elinize erkenden gelirse öneri yapar mısınız?
Elimdeki Xbox 9.nesil Gamepad e Yedek olarak almak istiyorum bende bunu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-11-01-50-30-680_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-11-01-50-30-680_com.miui.gallery.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 36
Haklısınız hocam,
Şu an elimde Razer naga Pro ve Razer DeathAdder V3 var, ikisi de mükemmel fareler.

Sanırım geçmişte yüksek fiyattan satıldığı için Razer Wolverine V2 Chroma, kullanıcılar erişim sağlayamadığı ve bu sebeple biraz olumsuz yorumlarda bulundular...
Gördüğüm kadarıyla bu gamepad in tek eksiği hall effect olmaması ama onun dışında gayet iyi.

Hocam bu arada gamepad elinize erkenden gelirse öneri yapar mısınız?
Elimdeki Xbox 9.nesil gamepad e yedek olarak almak istiyorum bende bunu.

Hall effect tam olarak nedir?

Haklısınız hocam,
Şu an elimde Razer naga Pro ve Razer DeathAdder V3 var, ikisi de mükemmel fareler.

Gördüğüm kadarıyla bu gamepad in tek eksiği hall effect olmaması ama onun dışında gayet iyi.

Hocam hall effect gram anlamadım 2 saat Forza oynadım X20 ile gerçekçi olmak gerekirse elimde Çin malı bir hissiyatı veriyor kalite olarak iyi hiçbir sıkıntı yaşamadım donanımsal ama ben Çin malı hissiyatı veren ürünleri kullanamıyorum Xbox Forza 9.nesil DualSense ve 8BitDo kontrolcüm var X20 aralarında en kötü duran bakın donanım olarak demiyorum hissiyat olarak eminim Razer çok kaliteli bir ürün yapmıştır malzeme olarak çok iyi iş çıkartıyorlar param olunca V2 Pro versiyonuda alacağım oda 6K fiyat satılıyor ben alana kadar belki daha da düşer.

Haklısınız hocam,

Perşembe günü elimde olur herhalde konuya resim atarım deneyimimi anlatırım.

Hall effect tam olarak nedir?

Ölü bölge olayı yok gibi bir şey oluyor diye biliyorum ayrıca joystick daha geç bozuluyor diyorlar vallahi gerçekçi olmak gerekirse çok da önemli değil benim için.

Hocam hall effect gram anlamadım 2 saat Forza oynadım X20 ile gerçekçi olmak gerekirse elimde Çin malı bir hissiyatı veriyor kalite olarak iyi hiçbir sıkıntı yaşamadım donanımsal ama ben Çin malı hissiyatı veren ürünleri kullanamıyorum Xbox Forza 9.nesil DualSense ve 8BitDo kontrolcüm var X20 aralarında en kötü duran bakın donanım olarak demiyorum hissiyat olarak eminim Razer çok kaliteli bir ürün yapmıştır malzeme olarak çok iyi iş çıkartıyorlar param olunca V2 Pro versiyonuda alacağım oda 6K fiyat satılıyor ben alana kadar belki daha da düşer.

Perşembe günü elimde olur herhalde konuya resim atarım deneyimimi anlatırım.

Ölü bölge olayı yok gibi bir şey oluyor diye biliyorum ayrıca joystick daha geç bozuluyor diyorlar vallahi gerçekçi olmak gerekirse çok da önemli değil benim için.

Hocam sizinle aynı görüşteyim.
Özellikle Razer tarzı marka ürünler de ki malzeme kalitesi hissi başka...

Genelde X20 hakkında herkes olumlu konuşurken hissiyat konusundaki düşünceniz farklı olmasını ilginç buldum.

Sanırım bu tarz ürünlerin en büyük dezavantajı malzeme kalitesi ama sanırım onu da donanımdan kapatıyorlar.

Keşke 2 yıl garantisi olsa direk çekerim ama aldıktan 3 ay sonra bozulan monitörüm ve 1 sene sonra bozulan klavyemden sonra Temu dan ancak F75 alırım 1 tane daha.

Hocam sizinle aynı görüşteyim.
Özellikle Razer tarzı marka ürünler de ki malzeme kalitesi hissi başka...

Genelde X20 hakkında herkes olumlu konuşurken hissiyat konusundaki düşünceniz farklı olmasını ilginç buldum.

Sanırım bu tarz ürünlerin en büyük dezavantajı malzeme kalitesi ama sanırım onu da donanımdan kapatıyorlar.

Keşke 2 yıl garantisi olsa direk çekerim ama aldıktan 3 ay sonra bozulan monitörüm ve 1 sene sonra bozulan klavyemden sonra Temu dan ancak F75 alırım 1 tane daha. Tabii o da gelirse 🫠.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı