Razer ya da SteelSeries fare önerisi

Deathadder V2 için harika indirim. Stok bitmeden alın derim:
Stokta biterse Basilisk V2 var.
İkisini de kullanıyorum.
İncelemelerim:

O mouse dışında düzgün bir ürünü yok zaten.
Katılmıyorum. Aerox 3 Wireless kullanıyorum. Valorant oynayan ve bu fareyi uzun süredir kullanan başka bir arkadaşımın tavsiye üzerine aldım. Markayı da seviyorum. Ürünü o 2 yıldan biraz daha uzundur kullanıyor bende 1 aydır. Hiç bir sorun yaşamadım. Gayet kaliteli olduğunu da belirtebilirim. Skatezleri için çok kötü diyorlardı ama daha önce kullandığım bloody faremin skatezleri kadar kaliteli olmasa da gayet kayıyor. Boş haterlık yapmanın anlamı yok.

Direkt gelip yorum belirtmeden 1 tek kusurdan dolayı markayı ezip küçümsüyor. Böylelerine fanlık yapacaksın hocam başka çaresi yok.
Tek bir kusurdan ezmedim zaten.Mesajıma bakarsanız sadece kusurunu söyledim.Gidipte yok SS alma felan demedim.Düzgün okuyupta gelmeni öneririm.

Sensör:
PixArt PAW3359 V2Mini kullanıyor.PixArt PAW3331 sensörü Truemove Core eşit o yoldan karşılaştırma yaparsak V2 Mini sensörde aldı.
Boyutlar:
V2 Mini boyut konusunda küçük olduğu için Rival 3 daha büyü olduğu için kişinin tercihine kaldı.
Stakez:
V2 Mini stakezleri diğer konulardada söylendiği üzere Rival 3 ten iyidir.
Ağırlık:
Rival 3(77g)V2 Mini(62g)den daha ağırdır.
Daha düşük fiyata daha iyi şeyler önermeye çalışıyorum.Konu sahibi arkadaş daha bütçe belirtmemişti.En karlı olanı bulmaya çalışıyoruz.2 modelide kullandığım için bu kadar net konuşuyorum.Zaten elim büyük deseydi Rival 3 önermekten başka çarem yoktu zaten.

Zaten ben onu @Hamza Ensar Sağlam için demiştim. Bu fiyatta en iyisi Deathadder V2. İndirimle İtopya'da 249 TL'ye düşüyor.

Rival 300, Rival 3, Rival 100; Deathadder V2 ve Viper Mini kullandım.
SteelSeries'i Razer'dan neden daha kaliteli buldunuz? Razer'da bir sorun mu yaşadınız, yoksa hissiyat olarak mı?

Son düzenleme:
SteelSeries'i Razer'da neden daha kaliteli bulduğunuz? Razer'da bir sorun mu yaşadınız, yoksa hissiyat olarak mı?
Razer'ın yazılımı bana göre Steelseries'dan daha iyi ama bana Razer'ın dışındaki o plastik katmanın hissiyatı çok kötü geldi, oyunlarda elin ısındığı zaman plastik hissiyatı tam tutmuyor, oyunlarda daha başarısız oluyordum. Bana göre aralarında sensör olarak pek fark yok aynı düzeyde sayılabilecek mouselar üretiyorlar ama bana Steelseries daha kullanışlı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…