Zinederon
Kilopat
Daha fazla
Hocam şuan baya marka fanlığı yapıyorsunuz.Tamam eriyor, artık SteelSeries kötü bir marka. Kötünün de kötüsü. Çünkü kaydırmazları eriyor. Sakın almayın(!)
Hocam şuan baya marka fanlığı yapıyorsunuz.
İnsana kendi kullandığı ürünleri kötülemek koyuyor![]()
Hocam şu an bayağı marka fanlığı yapıyorsunuz.
İkimizinde haklı olduğunu düşünmüyorum. Biriniz ölümüne Steelseries savunuyor biriniz ölümüne Steelseries gömüyor.Direkt gelip yorum belirtmeden 1 tek kusurdan dolayı markayı ezip küçümsüyor. Böylelerine fanlık yapacaksın hocam başka çaresi yok.![]()
İkimizinde haklı olduğunu düşünmüyorum. Biriniz ölümüne SteelSeries savunuyor biriniz ölümüne SteelSeries gömüyor.
SteelSeries kalitelidir, aynı şekilde Razet'da öyledir. Hiç birinde Rampage, Gamepower gibi markalarda olan sorunlar olmaz.
Eğer aynı fiyat aralığında 2 seçenek varsa özellikleri de birbirine benziyorsa tasarımına göre seçim yaparsınız.
Zaten iki marka da düzgün bir marka burada önemli olan bütçe aralığındaki en iyi mouse'u bulmak.Ben savunuyorum fakat Razer da öneririm kullanmışlığım var. Arkadaş konuşmasını bilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.