Razer ya da SteelSeries fare önerisi

steelseries, klavye ve mousepad ürünleri dışında 1. tercih olarak değerlendirilmemesi gereken bir marka. bu benim kendi fikrim tabii ki. başka görüşlere saygım var.

steelseries in bence en büyük problemi ürettiği ürünlere ederinden fazla fiyat biçmesi. fiyat konusunda daha toleranslı ve gerçekçi bir politika belirleseler piyasaya daha hakim olurlardı. çünkü ürünleri gerçekten dayanıklı.

mouse özelinde konuşacak olursak en üst segment mouse larından biri olan rival 650 wireless tan tutun bazı modellerinin de ortak sorunu yanlarındaki kauçukların zamanla deforme olması ve erimesi. illa ki bir tercihte bulunacak olsaydım sensei ten alırdım. elimdeki mouse tan önce 5 yıl sensei ten kullandım bir kez olsun problem yaşamadım. can sıkıntısından değiştirdiğim bir fareydi.

aerox3 e geçtim sonrasında ama shape kalitesinin pürüzlü oluşu, skatezlerinin ufaklığı ve performansı beklentimin altında kalınca fazla kullanamadan kenara kaldırdım. palm tutuyorsanız kesinlikle önermem bu modeli.

SteelSeries rezalet bir firma. Saçma sapan fiyatlar yazarak insanları kazıklamaktan başka bir özelliği yok. Aerox 3 ve Apex Pro hariç bir ürünü alınmaz. Türkiye'de çocuklarda çok iyi bir markaymış gibi övüyorlar, öneriyorlar. Ne alalım Rival 650 mi? 🤣. Namıdeğer tuğla. Saçma sapan öneriler yapmayın. Alan kişilerde kendi ürünlerini kötülememek için saçma sapan bahanelerle övüyorlar ürünlerini. Haksız olduklarını anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. 350 TL bütçeye Viper Mini alınmalı. Rival 3 iyi bir fare değil.

Sensei ten kullanmıştım elimi terletiyordu ve ağırdı. Aerox 3 wireless aldım peteksi yapı olduğu için terleme yapmıyor artık ve aşırı hafif ancak hafifliği ön plana aldıkları için malzemesi ucuz plastik hissi veriyor sensei ten gibi değil

Alan kişilerde kendi ürünlerini kötülememek için saçma sapan bahanelerle övüyorlar ürünlerini.
Aynen. Aaayynnen. Hiç güleceğim yoktu. İyi güldürdün. Klavyelerini kullanıyorum ve memnunum. Mousepad kullanıyorum ve memnunum. Fare kullanıyorum yine memnunum. Kulaklık kullanıyorum memnun değilim. Kendi ürünümü niye kötülemeyeyim. Ben almışım, ben kullanıyorum. Eğer memnun değilsem bahsedeceğim tabii.

Örneğin Arctis Prime. Arctis Prime aldım. Kullanıyorum hala aktif olarak ama Kıbrıs'ta olmasam çoktan iade etmiştim yada garantiye göndermiştim. Bu Arctis'lerde genel bir sorun mu bilmiyorum ama kulaklık sesi mikrofona yansıyor. Kulaklık çok gürültülü olduğu için mikrofon sesi yakalıyor değil. Baya parazit var. Ses mikrofona da sıçrıyor. Böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım ve bu yüzden mümkün olduğunca bu kulaklığı insanlara önermiyorum. Ama kullandığım diğer ürünlerinde hiç bir sorunum yok. Eğer ses mikrofona akıyor olmasa kullandığım en iyi kulaklık mikrofonu bunda. Yine aynı şekilde tertemiz sesi var. Kullandığım en iyi kulaklıkta olabilir ses konusunda PC'de.

Ne alalım Apex 3 mü? Sensei ten mi alalım? Ürünlerine saçma sapan fiyat yazıyorlar. Aerox 3 ve Apex Pro hariç iyi bir ürünü yok.

Ne alalım Apex 3 mü? Sensei ten mi alalım? Ürünlerine saçma sapan fiyat yazıyorlar. Aerox 3 ve Apex Pro hariç iyi bir ürünü yok.
Deathadder V2'nin şuan ki indiriminin dışında konuşursak Prime+ tercih edilebilir bir ürün. LOD ayarlanabiliyor, sensörü Focus+'a en yakın sensör. 400-550 lira arasında oluyor genelde fiyatı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı