H Hydra.X Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 683 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : İ5 10400F Anakart : Msi H510M-A PRo Ram : Curcial 8GB+32GB = 40GB DDR4 ram Ekran kartı : Msi RX 6500 Xt mech 4gb SSD : Curcial 480GB Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar RC traktör almak istiyorum. Türkiye bayisi yok, interneten araştırıyorum. Çakma olanlar çıkıyor, bana bir orijinal site önerir misiniz? RC traktör ve parçalarını alabileceğim bir site. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2021
Arkadaşlar RC traktör almak istiyorum. Türkiye bayisi yok, interneten araştırıyorum. Çakma olanlar çıkıyor, bana bir orijinal site önerir misiniz? RC traktör ve parçalarını alabileceğim bir site.
ThreeD Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2021 #2 AliExpress. Fakat değerlendirmelere bakmayı unutmayın bazen dandik çıkabiliyor. Gümrük vergisini de unutmayın.
AliExpress. Fakat değerlendirmelere bakmayı unutmayın bazen dandik çıkabiliyor. Gümrük vergisini de unutmayın.