RDR 2, 1024x768 oynanır mı?

themidice

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım pek iyi değil. O yüzden çözünürlüğü azaltmazsam tam ekran oynayamayacağım. Sizce oynanır mı? Çok fazla bir fark olur mu?

Grafik takıntınız yoksa tabii ki oynanır. Fark olur mu derseniz de tabii ki olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer,kardeşim benim grafikle işim gücüm yok diyorsanız oynayın. Ama gram zevk vermeyecektir..

Bilgisayarım pek iyi değil. O yüzden çözünürlüğü azaltmazsam tam ekran oynayamayacağım. Sizce oynanır mı? Çok fazla bir fark olur mu?
Şahsen 1280x720p tavsiye ederim, üstüne FSR açabilirsiniz veya Render Scale'i kısarsınız.
16:9 dışında çözünürlük pek hoş değil, genede isteyen 480P'de bile bitirir. Size kalmış bir durum. Şahsen ben 8 FPS ile oyun bitirmiştim.

Hocam çok kalitesiz gelir. Grafikleri düşürün. Çözünürlük aynı kalsın.

Deneyeyim hocam.

Şahsen 1280x720p tavsiye ederim, üstüne FSR açabilirsiniz veya render Scale'i kısarsınız.
16:9 dışında çözünürlük pek hoş değil, gene de isteyen 480P'de bile bitirir. Size kalmış bir durum. Şahsen ben 8 FPS ile oyun bitirmiştim.

Tam ekran olmuyor ama.

Zevk neden alamam ki?

Grafik ayarlarını en düşüğe getirdikten sonra FSR ayarını Ultra Performans olarak ayarlamaya çalışın. Yeterli gelmez ise çözünürlüğü düşürmüş olduğunuz takdirde bir süre sonra alışırsınız, oyunu kaçırmayın.

Tam ekran olmuyor ama.

Zevk neden alamamki.

Nasıl tam ekran olmuyor? Monitörünüz 16:9 değil mi? 1920x1080, 1366x768 gibi?

Zevk konusunda ise 1024x768 gibi çözünürlükte oyunun kendisi dışında ana menü falan da bulanık oluyor, altyazılarda bulanık oluyor ama 1080p açıp sonra render Scale'i 0.5 filan yaparsanız oyun 600p oluyor (atıyorum) ama alt yazılar falan 1080p.

Geri
Yukarı