RDR 2 açık dünyası vs CP 2077 açık dünyası

İkisini de bitirdim Rockstar'ı açık dünyada geçebilen bir şirket görmedim.

Cyberpunk 2077'de çok yan görev var ve zevkli benim daha çok hoşuma gidiyor.

Elimde odun ile birinin RDR2'nin açık dünyasına laf etmesini bekliyorum. Görürsem hemen linç edeceğim.

RDR2'nin atmosferinden nefret ediyorum ya. Burası RDR2 fanboyları doldu ben toz oluyorum hemenn.
İyi bir şeye laf edince havalı olmuyorsun maalesef. Rdr2'nin açık dünyasında çok az şehir ve çok az hikaye olmasına rağmen yaşayan bir açık dünya yapabiliyor ve rakibi yok. Boş boş konuşma sanki Rdr2 çok kötü oyunda biz kötü bir oyunu savunuyoruz.

Ne diyon kanka ne havalı olmasından bahsediyosun sen ? Ben RDR2'yi hiçbir yerde kötülemedim sadece atmosferi hoşuma gitmiyor herkes her oyuna tapmak zorunda mı ? Ben Witcher fanıyım ama Witcher'ı çok da eleştiriyorum. Kör topal fanboy değilim yani

Elimde odun ile birinin RDR2'nin açık dünyasına laf etmesini bekliyorum. Görürsem hemen linç edeceğim.
RDR2 Öyle bir şey ki, oyundaki avcılık mekanikleri hunting simulator diye geçinen çoğu oyunda yok. Avcılık gibi çok kapsamlı bir şeyi minimize edip oyuna çok iyi yedirmişler. Efsanevi hayvanları avlamak başlı başına onlarca saat süren, sıkmayan ve çok zevkli bir aktivite.

Ne bileyim dostum. "Burası Rdr2 fanboyları doldu toz oluyorum" dersen yanlış anlarım tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…