RDR 2 açık dünyası vs CP 2077 açık dünyası

Ne diyon kanka ne havalı olmasından bahsediyosun sen ? :D Ben RDR2'yi hiçbir yerde kötülemedim sadece atmosferi hoşuma gitmiyor herkes her oyuna tapmak zorunda mı ? Ben Witcher fanıyım ama Witcher'ı çok da eleştiriyorum. Kör topal fanboy değilim yani :)
Bu arada açık dünyada Rockstar bir numaradır katılıyorum ona. Cyberpunk'ı alıp oynamadım bile.
Ne bileyim dostum. "Burası Rdr2 fanboyları doldu toz oluyorum" dersen yanlış anlarım tabii.
Espriydi o. Cidden toz oldum şuan.

RDR2 öyle bir şey ki, oyundaki avcılık mekanikleri hunting Simulator diye geçinen çoğu oyunda yok. Avcılık gibi çok kapsamlı bir şeyi minimize edip oyuna çok iyi yedirmişler. Efsanevi hayvanları avlamak başlı başına onlarca saat süren, sıkmayan ve çok zevkli bir aktivite.

RDR2 odağı olmadığı şeyleri bile diğer oyunların odağı olduğu şeylerden fersah fersah iyi yapıyor. Mesela ok kullanmak. Kendini ok kullanma oyunu olarak tanıtan malum oyunlardan çok çok daha iyi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı