Çözüldü RDR 2 avcı görevinde oyun çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Krablade

Attopat
Daha fazla  
RAM
8 Gigabyte
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 930MX
İşlemci
Intel İ7 8550U
Hosea ile ayı avlama görevinde ayının izini sürmek için "Caps" tuşu ile Dead Eye açıp, "Q" tuşu ile iz sürmeye başlıyorum ve oyun 1-2 saniye içerisinde donuyor. Ardından "ERR_GFX_STATE" hatası veriyor. Farklı bir görev yapıp ardından tekrar denedim ama gene de sorunu çözemedim.

Fakat açık dünyada iz sürmek için aynı şeyi yaptığım zaman bu hata ile karşılaşmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü, herkese çok teşekkür ederim.

1)DDU ile sürücüleri silip tekrar güncelliyoruz.

2)Documents/RockstarGames/RedDeadRedemption2/settings dosyasının içindeki tüm "sga" ile başlayan dosyaları siliyoruz. Oyuna girmeden önce her seferinde yapıyoruz bunu.

3)Hangisini kullanıyorsanız, Steam/Epic Games/Rockstar Launcher başlatma seçeneklerine "-ignorepipelinecache" yazıyoruz.

Tekrardan teşekkür ederim, oyundan soğuma noktasına gelmiştim, beni kurtardınız.
Hosea ile ayı avlama görevinde ayının izini sürmek için "Caps" tuşu ile Dead Eye açıp, "Q" tuşu ile iz sürmeye başlıyorum ve oyun 1-2 saniye içerisinde donuyor. Ardından "ERR_GFX_STATE" hatası veriyor. Farklı bir görev yapıp ardından tekrar denedim ama gene de sorunu çözemedim.

Fakat açık dünyada iz sürmek için aynı şeyi yaptığım zaman bu hata ile karşılaşmıyorum.
Oyun korsan mı?

Doğruladım, hatta silip tekrar indirdim.

En basit çözüm olduğu ve sıkca yapılan bir hata olduğu için söyliyorum, sürcülerinizi güncellemeyi veya DDU ile kaldırıp tekrar indirmeyi deneyim. Ben de dahil olmak üzere bu hatayı alan çoğu kişi çözümü böyle buldular.

Geri
Yukarı