YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Şubat 2022 #1 Ayarlar ultradadır. Bazı arkadaşlar TAA kapatın demiş, daha denemedim. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 YamukAdam dedi: Ayarlar ultradadır. Bazı arkadaşlar taa kapatın demiş daha denemedim. Neden olabilir? Eki Görüntüle 1292837 Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yükseltir misiniz hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Ayarlar ultradadır. Bazı arkadaşlar taa kapatın demiş daha denemedim. Neden olabilir? Eki Görüntüle 1292837 Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yükseltir misiniz hocam?
ChessMaster Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 222 2 Şubat 2022 #3 Texture Quality'nin de ultrada olduğundan emin misiniz? High ile ultra arasında devasa bi fark var çünkü ve high iğrenç görünüyor. Tesellation ayarı da buna sebep olabilir. Artı 0 Eksi
Texture Quality'nin de ultrada olduğundan emin misiniz? High ile ultra arasında devasa bi fark var çünkü ve high iğrenç görünüyor. Tesellation ayarı da buna sebep olabilir.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #4 YamukAdam dedi: Ayarlar ultradadır. Bazı arkadaşlar taa kapatın demiş daha denemedim. Neden olabilir? Eki Görüntüle 1292837 Genişletmek için tıkla... TAA kapatın ve Resolution Scale'ı yavaş yavaş artırın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Ayarlar ultradadır. Bazı arkadaşlar taa kapatın demiş daha denemedim. Neden olabilir? Eki Görüntüle 1292837 Genişletmek için tıkla... TAA kapatın ve Resolution Scale'ı yavaş yavaş artırın.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 2 Şubat 2022 #5 ChessMaster dedi: Texture Quality'nin de ultrada olduğundan emin misiniz? High ile ultra arasında devasa bi fark var çünkü ve high iğrenç görünüyor. Tesellation ayarı da buna sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... High ile Ultra arasında o kadar fark yok yanlış olmasın, Medium ile devasa bir uçurum var. Artı 0 Eksi
ChessMaster dedi: Texture Quality'nin de ultrada olduğundan emin misiniz? High ile ultra arasında devasa bi fark var çünkü ve high iğrenç görünüyor. Tesellation ayarı da buna sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... High ile Ultra arasında o kadar fark yok yanlış olmasın, Medium ile devasa bir uçurum var.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Şubat 2022 #6 CapsNumScroll dedi: Çözünürlük yükseltir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 1080p maksimum sınır. Artı 0 Eksi
CapsNumScroll dedi: Çözünürlük yükseltir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 1080p maksimum sınır.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 2 Şubat 2022 #7 YamukAdam dedi: 1080p maksimum sınır. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi TAA kapatıp Resolution scale artırabilirsin, ekran kartının renderlayacağı sanal çözünürlük yükselecektir. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: 1080p maksimum sınır. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi TAA kapatıp Resolution scale artırabilirsin, ekran kartının renderlayacağı sanal çözünürlük yükselecektir.