Rohanlısüvarii Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 RAM 32 Ekran kartı Rtx 3060 İşlemci İntel i7 RDR2'de eski sürüm hatası alıyorum nasıl çözerim?
Çözüm RedStone18 16 Haziran 2023 Rohanlısüvarii dedi: RDR2'de eski sürüm hatası alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla Driveri kur. Driver eksik.
Rohanlısüvarii dedi: RDR2'de eski sürüm hatası alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla Driveri kur. Driver eksik.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Haziran 2023 #2 Rohanlısüvarii dedi: RDR2'de eski sürüm hatası alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla Driveri kur. Driver eksik. Artı 1 Eksi Çözüm
Rohanlısüvarii dedi: RDR2'de eski sürüm hatası alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla Driveri kur. Driver eksik.
KS KS Rohanlısüvarii Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 RedStone18 dedi: Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla driveri kur. Driver eksik. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Linke girip indire tıkla ve adımlarla driveri kur. Driver eksik. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Haziran 2023 #4 Rohanlısüvarii dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam güzel, çözüm işaretleyebilir misin? 600. mesajın 4. çözümle aynı anda olmasıda bir ayrı hoş oldu. Son düzenleme: 16 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Rohanlısüvarii dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam güzel, çözüm işaretleyebilir misin? 600. mesajın 4. çözümle aynı anda olmasıda bir ayrı hoş oldu.