Bu oyunun sonuna dandik demek ne bileyim. Oyunu sanırım sürekli at üzerinde bir sağa bir sola ateş ede ede koştun. Hiçbir yan görev için gizemli hikayeler için uğraşmadın sanırım. Oyunun sonunda seni dibin dibine götürüyor o hissiyatı bile yaşatıyor sana. Bir sürü aksiyon ve savaş ve kayıplar gerçekleşti. Çete dağıldı çete. Sen hala dandik son diyorsun

Bu oyununun daha da sonunu görmeden Arthur Morgan öldüğünde bırakmalıydın.
Oyunla 160 saat geçirdim, neredeyse gördüğüm bütün yan görevleri yaptım, bütün hikaye kırıntılarını topladım, çeteyle inanılmaz bir bağ kurdum, tam olarak da bu yüzden oyunun sonundaki 8 saatli epilog ve o epilogun finali bence de çok kötü. Zaten bu konunun da başlığı bu. Ha ilk final gerçekten çok iyi, ilk finale kesinlikle bayılıyorum.
Blackwater soygunundan sonra gömülen paralar ve tren soygundan alınan paralar Arthur ölünce Dutch ve Micah'da kaldı, oyunu sonunda Dutch o paraları John'a bırakıyor. Oyunun sonunu izlemeseydin keşke, sonu çok iyiydi bence. Kendin deneyim etsen daha çok hoşuna gidebilirdi, izleyince keyif kaçırıyor. Ayrıca hikâye ilk oyuna çok iyi şekilde bağlanıyor.
Arkadaşın dediği şu, oyunun sonunda bütün ipleri koparan tren soygununda soygun esnasında para çuvallarını taşıyanlardan biri de Arthur Morgan. Bu para çuvalını da Abigail'e vermişti. O çuval ne oldu ben de bilmiyorum belki epilogda bir iki cümle ile söylüyordur fakat ben hatırlamıyorum o paraya ne olduğunu.
Ayrıca konuda yazdığım yazıyı okuyabilirsin, epilog finalindeki Micah'dan intikam almak için 8 saat uğraşıp, artık içimde hiçbir his beslemediğim Dutch'ın intikamı alması, o kısma kadar çete üyelerinin Arthur'un ölümünü umursamazken yan görev karakterlerinin Arthur'un öldüğünü öğrenince sendelemesi, Abigail'in bu olaya defalarca defalarca ve defalarca karşı çıkması falan. Evet ilk oyuna göndermeler belki iyi olabilir fakat bu sebeplerden ben de epilogu beğenmedim. Özellikle o en son intikam alma sahnesini beğenmedim zaten.