yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı rx 580 Merhaba RDR 2'ye FSR 3 modu yukledim ama Türkçe yama kurdugumda oyun cokuyor nasıl cozebilirim?
Deagle762 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 471 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 Ben Türkçe yamayı masaüstüne kurup oradan elle oyun dosyasına taşımıştım ve açılmıştı. Bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Ben Türkçe yamayı masaüstüne kurup oradan elle oyun dosyasına taşımıştım ve açılmıştı. Bir dene istersen.
KS KS yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Deagle762 dedi: Ben Türkçe yamayı masaüstüne kurup oradan elle oyun dosyasına taşımıştım ve açılmıştı. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... yaptım ama font dosyasını atınca yine atıyor Artı 0 Eksi
Deagle762 dedi: Ben Türkçe yamayı masaüstüne kurup oradan elle oyun dosyasına taşımıştım ve açılmıştı. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... yaptım ama font dosyasını atınca yine atıyor
Mekanik12345 Megapat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 yasau dedi: Merhaba RDR 2'ye FSR 3 modu yukledim ama Türkçe yama kurdugumda oyun cokuyor nasıl cozebilirim? Genişletmek için tıkla... Elder ring de ayn sorun bende de var çözebildin mi? Artı 0 Eksi
yasau dedi: Merhaba RDR 2'ye FSR 3 modu yukledim ama Türkçe yama kurdugumda oyun cokuyor nasıl cozebilirim? Genişletmek için tıkla... Elder ring de ayn sorun bende de var çözebildin mi?
KS KS yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 Mekanik12345 dedi: Elder ring de ayn sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... sen hangi modu kurdun elder ring e luke fz mi pure dark mı Artı 0 Eksi
Mekanik12345 dedi: Elder ring de ayn sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... sen hangi modu kurdun elder ring e luke fz mi pure dark mı
Mekanik12345 Megapat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #6 yasau dedi: Sen hangi modu kurdun elder ring e luke fz mi Pure Dark mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım kartım AMD. Artı 0 Eksi
yasau dedi: Sen hangi modu kurdun elder ring e luke fz mi Pure Dark mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım kartım AMD.
KS KS yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #7 Mekanik12345 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım kartım AMD. Genişletmek için tıkla... valla bilmiyorum sorunun cozumunu Artı 0 Eksi
Mekanik12345 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım kartım AMD. Genişletmek için tıkla... valla bilmiyorum sorunun cozumunu