Çözüldü RDR 2 hata vermeden oyundan atıyor veya ekran karıncalanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

erençaplı

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Ben yakın zamanlarda RDR2 almıştım, oyunu indirip açtığımda ekranda karelenme ve karıncalanma oluyordu ama oyundan çıkınca düzeliyordu. RDR2'ye girdiğimde hep beni oyundan atıyor ya da ekranda karıncalanma oluyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa benim PC ile mi alakalı? Sistemim de çok kötü değil.

Çözüm
Nasıl yaptığınızı yazın ve çözüm olarak işaretleyin sorunu yaşayan çok kişi var.

Tamam videosunu bulursam atayım.

Nasıl yaptığınızı yazın ve çözüm olarak işaretleyin sorunu yaşayan çok kişi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun yorumunda sabit olan yerin yorumuna tıklayın orada gereken şey var.
Özür dilerim rahatsız ediyorumda hiç VPN açmadım nasıl açılıyor.
Bu linkten tarayıcına kur daha sonra sağ üstte eklenti işareti çıkması lazım eğer çıkmazsa yine sağ üstten 3 çizgiye tıkla açılan pencerede uzantıları seç orada tarayıcına kurduğun VPN'i göreceksin üstüne tıkla üyelik istiyor muydu hatırlamıyorum istiyorsa yalandan bir tane hesap aç daha sonra kocaman bir tane connect yazısı çıkacak ona bas VPN'e bağlanmış olursun.

Bu linkten tarayıcına kur daha sonra sağ üstte eklenti işareti çıkması lazım eğer çıkmazsa yine sağ üstten 3 çizgiye tıkla açılan pencerede uzantıları seç orada tarayıcına kurduğun VPN'i göreceksin üstüne tıkla üyelik istiyor muydu hatırlamıyorum istiyorsa yalandan bir tane hesap aç daha sonra kocaman bir tane connect yazısı çıkacak ona bas VPN'e bağlanmış olursun.

Virüs filan var mı?

google üzeriden gidersem bişey olur mu

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

Tamam bunu çözüm olarak işaretleyin rapor kısmından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı