Sürprizbozan RDR 2 Micah'la ilgili bir detay

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Floriva_97

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben RDR 2 oynarken çok iyi bir detay fark ettim. Büyük Side Denis'deki büyük soygunda Micah bembeyaz giyinmişti. Bana göre bunun sebebi hain olduğu için o çatışmada polislerin onu vurmamasıydı. Sizce de mantıklı bir tespit mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Var böyle bir teori. Sen kendin yakaladıysan güzel yakalamışsın evet Pinkertonlar onu vurmasın diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet dediğin gibi Pinkertonlar onu diğerlerinden ayırt edip vurmasın diye beyaz giyiniyor. Ayrıca "Blessed are the Peacemakers" görevinde O'Driscoll, Dutch ile buluşma teklifi yapıyor. Hosea ilk başta bunun bir tuzak olduğunu ve gitmemeleri gerektiğini söylüyor fakat Micah araya girip, ne yapıp edip Dutch'ı buluşmaya gitmeye ikna ediyor ve Arthur'u tuzak kurup yakalıyorlar. Bu da başka bir detay.

Evet dediğin gibi Pinkertonlar onu diğerlerinden ayırt edip vurmasın diye beyaz giyiniyor. Ayrıca "Blessed are the Peacemakers" görevinde O'Driscoll, Dutch ile buluşma teklifi yapıyor. Hosea ilk başta bunun bir tuzak olduğunu ve gitmemeleri gerektiğini söylüyor fakat Micah araya girip, ne yapıp edip Dutch'ı buluşmaya gitmeye ikna ediyor ve Arthur'u tuzak kurup yakalıyorlar. Bu da başka bir detay.

ama ajan milton diyorki micah guarma adalarından sonra ihanet etti diyor ozamanlar hain değildi ama belkide o driscol başıyıla belki haşır neşrdi

ama ajan milton diyorki micah guarma adalarından sonra ihanet etti diyor ozamanlar hain değildi ama belkide o driscol başıyıla belki haşır neşrdi
Micah'ın Pinkertonlara ne zaman ötmeye başladığı biraz muamma. Guarma'dan önce dr ötmüş olabilir sonra da fakat önce olma ihtimali daha yüksek bence. Fakat şu kesin ki Micah en başından beridir çeteye ihanet ediyordu, çetenin düşmanlarıyla iş birliği halindeydi. O'Driscoll'lerle de irtibat halindeydi. Zaten o buluşma görevinde amacı Arthur'u yakalattırıp ölmesini sağlamaktı çünkü çetede Micah'a en çok güvenmeyen ve işlere hep karışmasına engel olan kişi Arthur'du.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı