RDR 2 oynarken oyundan atıyor

efess06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 3050 4 GB ekran karti kullanıyorum. Bilgisayarim ise 8 GB RAM RDR 2 oynarken ekran donuyor ardindan oyundan atıyor. Ekran kartiyla mi alakali yoksa RAM ile mi? RAM'i yükseltirsem düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RTX 3050 4 GB ekran karti kullanıyorum. Bilgisayarim ise 8 GB RAM RDR 2 oynarken ekran donuyor ardindan oyundan atıyor. Ekran kartiyla mi alakali yoksa RAM ile mi? RAM'i yükseltirsem düzelir mi?

Grafik ayarlarına girip şu kısmı atabilir misin hocam

Ekran görüntüsü 2025-03-24 041410.png

Grafik ayarlarına girip şu kısmı atabilir misin hocam

Eki Görüntüle 2453539
Bende maksi 4000 olarak gozukuyor ben 2800 kullanıyorum

Reis oyun korsan herhalde bende sorun olmamıştı aynı özelliklerde.
Yok reis steamden aldım

Reis oyun korsan herhalde bende sorun olmamıştı aynı özelliklerde.
Hocam oyun korsan mi?
Hayır hocam steamden aldım

Belki RAM'den olabilir aynı ekran kartı bende var.

Anladim hocam korsan olup olmamasini belki crackde sorun vardir diye sordum. Zaten korsan karsiti degilimdir. Arkadaslarinda soyledigi gibi RAM'dan kaynakli olabilir.

Anladim hocam korsan olup olmamasini belki crackde sorun vardir diye sordum. Zaten korsan karsiti degilimdir. Arkadaslarinda soyledigi gibi RAM'dan kaynakli olabilir.

Bu zamanda kimse korsan karşıtı pek değil.

Bu zamanda kimse korsan karşıtı pek değil.

Malumumuz dolar 45 TL'ye kalktigi icin ve insanlarin yasi kucuk arkadaslarimizin parasi yetmedigi icin anlayis gosteriyorum. Benim kizdigim insanlar parasi varken bile korsan oynayanlardir. Kendiniz bir empati yapin. Hiç mi çocuklugunuzda GTA'lari Minecraft'i korsan oynamadiniz?

Geri
Yukarı