RDR 2 PC için de satın almalı mı?

OrchiiX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunu 4 yıl önce PS 4 için satın almıştım. 4 kez PS4 Slim'de 1 Kez'de PS 5 Slim'de bitirdim. Bir daha başlamak istiyorum ama canımı sıkan iki konu var. Birincisi 30 FPS ikincisi İngilizce olması. 30 FPS bana çok sorun değil ama İngilizce olması keyif almayı düşürüyor. Gidip PC'de alsam desem ikinci kez para vermek istemiyorum, ve sistemim nasıl bir performans sergileyebilir net bilemiyorum. Ama Türkçe oynayabileceğim. Sizce en mantıklısı ne?
İşte sistemim:
  • İşlemci (CPU): 10. nesil Intel Core i7-10750H
  • RAM: 16 GB DDR4 2933 MHz.
  • Depolama: 1,5 TB SSD.
  • Ekran kartı (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.
  • Ekran: 15,6 inç FHD 60 Hz.

Oyunu 4 yıl önce PS 4 için satın almıştım. 4 kez PS4 Slim'de 1 Kez'de PS 5 Slim'de bitirdim. Bir daha başlamak istiyorum ama canımı sıkan iki konu var. Birincisi 30 FPS ikincisi İngilizce olması. 30 FPS bana çok sorun değil ama İngilizce olması keyif almayı düşürüyor. Gidip PC'de alsam desem ikinci kez para vermek istemiyorum, ve sistemim nasıl bir performans sergileyebilir net bilemiyorum. Ama Türkçe oynayabileceğim. Sizce en mantıklısı ne?
İşte sistemim:
  • İşlemci (CPU): 10. nesil Intel Core i7-10750H
  • RAM: 16 GB DDR4 2933 MHz.
  • Depolama: 1,5 TB SSD.
  • Ekran kartı (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.
  • Ekran: 15,6 inç FHD 60 Hz.
Bu sistemle rahat oynarsın. RDR 2'yi saece hikaye modunda oynayacaksan, 10 veya 20TL'lik hesaplar mevcut. Onlara bakabilirsin.

Bu sistemle rahat oynarsın. RDR 2'yi saece hikaye modunda oynayacaksan, 10 veya 20TL'lik hesaplar mevcut. Onlara bakabilirsin.

Dostum yurt dışında yaşıyorum ve bahsettiğin hesapları bulamayacağım. 15 euro fiyatında şu anda Steam'de. Fakat tekrar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. İngilizçe seviyem orta. Az çok anlıyorum. PS 5 üzerinden Türkçe oynanabilecek herhangi bir yöntem yok mu? Hiç mi yok.

PS 5 üzerinden Türkçe oynanabilecek herhangi bir yöntem yok mu? Hiç mi yok.
PS5'i kırıp, sonrasında mod kurulabiliyor ama büyük ihtimalle en güncel Firmware var sizde ve kim bilir ne zaman kırılır? Birde kırsanız bile PSN'e veda ediyorsunuz.
En ideal PC bu konuda.

Dostum yurt dışında yaşıyorum ve bahsettiğin hesapları bulamayacağım. 15 euro fiyatında şu anda Steam'de. Fakat tekrar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. İngilizçe seviyem orta. Az çok anlıyorum.
PC sektöründe sadece para yada malum yol ile anca elde ediliyor. Yapacak birşey yok.
Globale açık belki Steam hesapları vardır. TR yada EN mağazalara bakmak lazım.

Dostum yurt dışında yaşıyorum ve bahsettiğin hesapları bulamayacağım. 15 euro fiyatında şu anda Steam'de. Fakat tekrar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. İngilizçe seviyem orta. Az çok anlıyorum. PS 5 üzerinden Türkçe oynanabilecek herhangi bir yöntem yok mu? Hiç mi yok.

Bildiğim kadarıyla PS de Türkçe yama yok sisteminizde laptop sanırsam 50-60FPS civarında oynayabilirsiniz RDR2'yi ve ürünü Steam'den aldığınız zaman sürekli hesabınızda kalacak bence değer eğer PC deneyimi istiyorsanız tabii ki.

Hocam Steam machine çıkacak yakinda tam size göre bir cihaz olabilir. PS5'in üstünde performans veriyor hem konsol hem PC olarak kullanabilirsiniz. Oyunlara istediğin yamayı modu yapabilirsiniz. Steam hesabınız varsa oyunlariniz oraya aktarıyor. İsterseniz PS5'i satıp bu çıkacak makineyi alın. RDR2'yi 2K Ultra 60 FPS oynama deneyimi yaşarsınız. İngilizcesi yeterli olmayanlar için ideal bu makine.

Sizin bu deneyiminize dün gece şöyle bir Horizon Zero Dawn Remastered açıp bakayım dedim. Evet 30 fps ile 60 üzeri fps baya fark yaratıyor. Remastered olmayan sürüm 144 fps üzeri çalışıyor ki, kullandığım Monitör 32'inç 144 hz.

Türkçe olmasıda cabası, oyun başlarda basit ingilizce ile başlıyor ama sonraları, derinleşen İngilizce cümlelerle karşı karşıya bırakıyor. RDR2 içinde aynı durum geçerli...
Bu arada PS4 sahibiyim alma sebebim RDR2 oynamak için.. 2019 yılında Bim'de satılan ps4 rdr2 bundle slim satın almayı başarmıştım.

Sizin bu deneyiminize dün gece şöyle bir Horizon Zero Dawn Remastered açıp bakayım dedim. Evet 30 FPS ile 60 üzeri FPS bayağı fark yaratıyor. Remastered olmayan sürüm 144 FPS üzeri çalışıyor ki, kullandığım monitör 32'inç 144 Hz.

Türkçe olması da cabası, oyun başlarda basit İngilizce ile başlıyor ama sonraları, derinleşen İngilizce cümlelerle karşı karşıya bırakıyor. RDR2 içinde aynı durum geçerli...
Bu arada PS4 sahibiyim alma sebebim RDR2 oynamak için. 2019 yılında BİM'de satılan PS4 RDR2 bundle Slim satın almayı başarmıştım.

Horizon nasıl oyun hocam güzel mi? Bir ara alacaktım. Sıkıcı diyenleri görünce vazgeçmistim.

Bildiğim kadarıyla PS de Türkçe yama yok sisteminizde laptop sanırsam 50-60FPS civarında oynayabilirsiniz RDR2'yi ve ürünü Steam'den aldığınız zaman sürekli hesabınızda kalacak bence değer eğer PC deneyimi istiyorsanız tabii ki.

Aslında 15 euro o kadar yüksek bir fiyat değil. Ama PC almak için para biriktiyorum. 1200 euro hedefim. O yüzden bazen 15 euro bile değerli olabiliyor 😂

Hocam Steam machine çıkacak yakinda tam size göre bir cihaz olabilir. PS5'in üstünde performans veriyor hem konsol hem PC olarak kullanabilirsiniz. Oyunlara istediğin yamayı modu yapabilirsiniz. Steam hesabınız varsa oyunlariniz oraya aktarıyor. İsterseniz PS5'i satıp bu çıkacak makineyi alın. RDR2'yi 2K Ultra 60 FPS oynama deneyimi yaşarsınız. İngilizcesi yeterli olmayanlar için ideal bu makine.

PS 5 alma sebebim GTA 6. GTA 6 çıkmasaydı almazdım cidden.

Sizin bu deneyiminize dün gece şöyle bir Horizon Zero Dawn Remastered açıp bakayım dedim. Evet 30 FPS ile 60 üzeri FPS bayağı fark yaratıyor. Remastered olmayan sürüm 144 FPS üzeri çalışıyor ki, kullandığım monitör 32'inç 144 Hz.

Türkçe olması da cabası, oyun başlarda basit İngilizce ile başlıyor ama sonraları, derinleşen İngilizce cümlelerle karşı karşıya bırakıyor. RDR2 içinde aynı durum geçerli...
Bu arada PS4 sahibiyim alma sebebim RDR2 oynamak için. 2019 yılında BİM'de satılan PS4 RDR2 bundle Slim satın almayı başarmıştım.

Ya 15 euroya alacağım ya da gidip korsan indireceğim. Online oynama niyetim yok. Zaten oyuna hakkını verdim satın aldım fakat ikinci kez almam bana mantıklı gelmiyor.

Herkese güzel fikirleri için teşekkür ederim. PS üzerinden devam edeceğim. Sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı