0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Hocam RDR 2'nin RP sunucularına girmek istiyorum. Sanırım ismi redm roller, sarar mı yani önerir misiniz?
Hocam RDR 2'nin RP sunucularına girmek istiyorum. Sanırım ismi redm roller, sarar mı yani önerir misiniz?
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 6 Ocak 2024 #2 Hocam bence çok keyifli fakat Türk sunucularında çok az kişi olduğu için pek sarmayabilir.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.064 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Başlarsanız bırakamazsınız. Sarıyor.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 Soraka Kajmer dedi: Başlarsanız bırakamazsınız. Sarıyor. Genişletmek için tıkla... Neden?
0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 UlughBeg dedi: Hocam bence çok keyifli fakat Türk sunucularında çok az kişi olduğu için pek sarmayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki türk veya yabancı güzel bi sunucu önerirmisiniz. Ayrıca ben rp için Redm mi indiricem Soraka Kajmer dedi: Başlarsanız bırakamazsınız. Sarıyor. Genişletmek için tıkla... Ama türk sunucularında çok az kişi var öyle rol zevkli olmaz bence Son düzenleme: 6 Ocak 2024
UlughBeg dedi: Hocam bence çok keyifli fakat Türk sunucularında çok az kişi olduğu için pek sarmayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki türk veya yabancı güzel bi sunucu önerirmisiniz. Ayrıca ben rp için Redm mi indiricem Soraka Kajmer dedi: Başlarsanız bırakamazsınız. Sarıyor. Genişletmek için tıkla... Ama türk sunucularında çok az kişi var öyle rol zevkli olmaz bence