RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha önce DonanımHaber'deki konudan indirdiğimde trojanvari bir şey çıkmıştı, tam hatırlamıyorum. Bu onunla aynı yama mı?
 
Ellerine, emeğine sağlık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 26 Kasım -bugün- RDR 2'yi Steam'den indirdim. Videodaki gibi yama dosyalarını oyunun dizinine kopyaladım. TR Yama Launcherini masaüstüne kopyaladım. (Bu arada Steam açık) Masaüstüne kopyaladım, yama launcherini açtım. TR Yama Font Fix'e bastım. Bir uyarı geldi ona da tamam dedim ve RDR 2 görseli açıldı. Sonra Steam'en kütüphanemden oyuna başla yani oyna dedim. Rockstar Game Services bağlanırken ''Hazır'' uyarısı geldi ve geri gitti. Oyun direkt Türkçe olarak başladı. Şu anda da aynı şekilde hızlıca yama launcherini açıp tr yama font fıx dosyasına tıklayıp gelen uyarıya tamam deyip Steam'den oyunu açınca sorunsuz Türkçe açılıyor. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ve yaşamıyorum. Bilgi vermek için paylaşayım dedim.


Yama ile ilgili ben Steam'den bir sorun yaşamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Online girerken oyunun olduğu yere attığımız dosyaları silmemiz gerekiyor mu?
 
Online mode yamayı çalıştırmadan gireceksin.

Silmene gerek yok.

Screenshot_2021-04-18-10-57-56-100_com.android.chrome.jpg

(Nisan ayında) Discord grubunda ve DH forumunda Türkçe yama ile Online oynadıklarını söyleyenler var, ve ban yememişler. Çeviri ekibi de bunu doğruladı. Rockstar ban sistemi şikayete dayalı olduğu için sanırım bilemiyorum. Örneğin GTA V Online'da artık nerdeyse hilesiz sunucu yok ve önlemi alınmıyor. Bunu öğrendikten sonra birkaç kere destek kaydı açıp üstüne basa basa sormuştum fakat net bir cevap vermiyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an virustotal.com taramasında 2 tane zararlı yazılım bulunduğuna dair bilgi var. Bu sonradan mı ortaya çıktı yoksa başından beri var mıydı?
 
Eki Görüntüle 1227223

(Nisan ayında) Discord grubunda ve dh forumunda Türkçe yama ile Online oynadıklarını söyleyenler var, ve ban yememişler. Çeviri ekibi de bunu doğruladı. Rockstar ban sistemi şikayete dayalı olduğu için sanırım bilemiyorum. Örneğin GTA V Online da artık neredeyse hilesiz sunucu yok ve önlemi alınmıyor. Bunu öğrendikten sonra birkaç kere destek kaydı açıp üstüne basa basa sormuştum fakat net bir cevap vermiyorlar.

Denemesi bedava hocam. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı