RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Hocam merak etmeyin, kaç aylık dosya zaten. Kaspersky'ın yeni çıkan bir virüsü bile algılamaya başlaması Max 1 hafta. Kaldı ki diğer bilindik virüsler de temiz gösteriyor. Yamayı indirdikten sonra defalarca farklı programlarla kendim de bilgisayarımı taradım, hiçbir sorun yok. Endişe etmeye gerek yok. Bu arada bende yavaşlama olmadı, psikolojiktir. Afiyetle yediğiniz bir yemeğe zehirli derseler size de güzel gelmez :)

SSD'de sıkıntı vardır büyük ihtimalle yamadan dolayı bilgisayarın yavaşlayacağını sanmıyorum :).
 
İlk mesajda verilen videonun altındaki linkten indirirseniz yamaymış gibi gözüken 1)setup dosyası 2)beni oku txt çıkıyor. setup'ı virus totalde taratınca full trojan alarmı veriyor her antivirüs.

Umarım o videoyu çeken arkadaş konuyu açan arkadaş değildir, çünkü ciddi virüslü bir setup dosyası kakalanıyor millete o video açıklamasındaki linkte.

Fakat ilk mesajdaki google drive linkinden indirince dosyalar önceden indirdiğim yama ile aynı dosyalar, virüs totalde de 1 tane dandik malicious hariç temiz gözüküyor.
Rahatlattın 🙏🏻
 
Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım, Font Fix ile beraber font hatasını da giderdim ve sonuç itibarıyla sorunsuz oynuyorum. Çeviri gerçekten süper olmuş, içerik ve diyalog olarak devasa boyutta olan oyunu Türkçe oynamak gerçekten büyük keyif verici.
 
İlk mesajda verilen videonun altındaki linkten indirirseniz yamaymış gibi gözüken 1)setup dosyası 2)beni oku TXT çıkıyor. Setup'ı VirusTotal'de taratınca Full trojan alarmı veriyor her antivirüs.

Umarım o videoyu çeken arkadaş konuyu açan arkadaş değildir, çünkü ciddi virüslü bir setup dosyası kakalanıyor millete o video açıklamasındaki linkte.

Fakat ilk mesajdaki Google Drive linkinden indirince dosyalar önceden indirdiğim yama ile aynı dosyalar, VirusTotal'de de 1 tane dandik malicious hariç temiz gözüküyor.

Şimdi kardeşim ben nereden indireyim?

Tamamen virüssüz. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Ben indirdim kullanıyorum sorunsuz bir şekil de.

Tarama yaptın mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı