Oyun olarak bir farkı yok. Asıl sıkıntı Epic'in iğrenç launcherından kaynaklanıyor. Fiyat farkı fazla olmasa veya çıkarıp 400 lira verebiliyorsan o işkenceyi çekmeye değmez açıkçası.
Kanka oyunu açıp oynayacaksın zaten. Launcher ile işin yok. Ne işkencesi çekmiş olabilirsin? Bu launcher sevdasını bırakın bir kenara. Bire bir aynı olan oyuna fazladan 280 lira vermenin hiçbir mantığı yok. Zamanında Steam'den ucuza almış olmasam direkt Epic Games üzerinden alır geçerdim RDR2'yi. 600 saat GTA5 oynadım Epic Games üzerinden. Herkesin bahsettiği şu rezil launcheri göremedim ne hikmetse.
Kanka oyunu açıp oynayacaksın zaten. Launcher ile işin yok. Ne işkencesi çekmiş olabilirsin? Bu launcher sevdasını bırakın bir kenara. Bire bir aynı olan oyuna fazladan 280 lira vermenin hiçbir mantığı yok. Zamanında Steam'den ucuza almış olmasam direkt Epic Games üzerinden alır geçerdim RDR2'yi. 600 saat GTA5 oynadım Epic Games üzerinden. Herkesin bahsettiği şu rezil launcheri göremedim ne hikmetse.
Epic’e neden böyle yaklaşıyorsunuz anlayamıyorum. Ucuz işte. Oyun aynı oyun. Al geç. Yok arayüzü kötüymüş de bilmem ne. Bunun hesabını yapacak durumda mıyız şu anda gerçekten.
Önemli olan orijinal oyunu alıp oynabilmek. Bize orijinal oyunu satan servisin ne farkı var anlamıyorum hiçbir şey değişmiyor al geç. Ne bu Steam fanlığınız.