RDR 2 şu ana kadar oynadığım en iyi hissettiren oyun

Genelde ilk oyunu oynamayanlar böyle düşünüyor ilk oyunu oynayan insanlar gayet memnun bu durumdan.

Ben ilk oyunu izleyerek bitirmiştim eski jenerasyon konsolum olmadığından, bundan dolayı o bölümler çok hoşuma gitti. RDR 2'nin bazı noktalarından keyif alabilmek için ilk oyunu bilmek şart. Öyle olmasa bu oyun RDR "2" olmazdı zaten.
 
Aslında ben o bölümlerde temponun düşmesini sevmiştim.

John Marston'ın nasıl normal bir insan olmaya çalışıp en sonunda RDR 1'deki adama dönüştüğü güzel anlatılmıştı.

Ben yine iyi kötü bitirdim ama bilmiyorum bu oyuna başlarken 2-3 kere oynarım coşarım diyordum aynı Skyrim, Witcher 3, Fallout NV gibi ama şimdi ikinciye elim gitmiyor aylardır yatıyor HDD'de.
 
Hikaye çizgisel mi, secimlerin sonucu etkiliyor mu? Bitirince tekrar oynayasin geliyor mu?

Ana görevler çizgisel. Seçimlerin değil de oyun boyunca görev içi/görev dışı yaptığın hareketler ve oyunun sonundaki spesifik bir karanın oyunun sonunu etkiliyor. Bitirince benim tekrar oynayasım geldi, oyunu 1 kere %100 olmak üzere 4 defa bitirdim; yarın 5.'ye başlayacağım.

Ben yine iyi kötü bitirdim ama bilmiyorum bu oyunda başlarken 2-3 kere oynarım coşarım diyordum aynı Skyrim, Witcher 3, Fallout NV gibi ama şimdi ikinciye elim gitmiyor aylardır yatıyor HDD'de.

Bana da aynısı Witcher 3'te oldu, BaW'ı bitiremeden sıkılıp silmiştim, sonra da bir daha oynayasım gelmedi.
 
özellikle bitiş ekranında Marston'ın edgar ross tarafından nasıl bulunduğunu göstermeleri çok iyiydi.

Sadece o da değil ilk oyunda John ve Dutch ile yine karlı bir dağ tepesinde karşılaştıkları zaman Dutch böyle buluşmayı bırakmalıyız gibi bir şey söylüyordu bence bu da çok iyi bir detay. Eğer John Arthur'un dediğini yapsaydı onu bulamayabilirlerdi fakat bu sefer John'un ilk oyunda yaptığını Micah yapacaktı Pinkerton'lar ile hala iletişim halindeymiş oyunun sonunda direk cesedini buluyorlar büyük ihtimal orada Dutch'ı yakalatmayı planlıyordu. Dutch'da bu yüzden vurdu onu.
 

Geri
Yukarı