RDR 2 tam ekranda oynarken masaüstü açılıyor

Kriegs

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu tam ekranda oynarken bir anlık masaüstü gözüküyor FPS düşüyor, sonra oyun ekranı geri geliyor. Simge durumuna da küçülmüyor oyun.
Sanki önemli bir bildirim gelmiş gibi yapıyor ancak bildirim yok.
Neden olur bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de oyun başlarında anlık masaüstü gözüküp oyun geri geliyor benimle alakalı bir sorun sanmıştım ama genel bi sorun zannedersem bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

bende de oyun başlarında anlık masaüstü gözüküp oyun geri geliyor benimle alakalı bir sorun sanmıştım ama genel bi sorun zannedersem bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

RDR 2'yi Türkçe yamayla oynuyorum da ondan mı diye bile düşünmeye başladım. DLSS dosyasını başka bir sürümle değiştirdim falan.
Siz ne gibi değişiklikler yapmıştınız? Birden mi olmaya başladı?

RDR 2'yi Türkçe yamayla oynuyorum da ondan mı diye bile düşünmeye başladım. DLSS dosyasını başka bir sürümle değiştirdim falan.
Siz ne gibi değişiklikler yapmıştınız? Birden mi olmaya başladı?
ben de türkçe yama kurdum ama ondan önce de oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sebepsiz olmaya başladı yani. DLSSi karıştırmadım hiç. Tam ekran optimizasyonuyla mı alakalı bilmiyorum.

ben de türkçe yama kurdum ama ondan önce de oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sebepsiz olmaya başladı yani. DLSSi karıştırmadım hiç. Tam ekran optimizasyonuyla mı alakalı bilmiyorum.
Sürekli mi nadiren mi oluyor sizde?

GPU modunu otomatik modda kullanıyordum, harici GPU moduna geçtiğimde olmadı bu sorun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı