Çözüldü RDR 2 Türkçe yama çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Forumda paylaşılan, herkesin çok kullandığı bir yama var. Onu indirdim ve setup'u kurdum. Sonrasında yamayı açtım. Sonra "RDR2 TR yama font fix" e tıkladım ve RDR 2 resmi geldi. Sonra oyunu açtım ve hiçbir şekilde Türkçe olmadı. Nerede yanlış yapıyorum anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurarken şu videoyu izlemiştim dener misin sende aynılarını. Ayrıca yeni sürümde yamayı kurmadan indirdiğin klasörü oyunun kurulu olduğu yere atıp o şekilde kurman gerek sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumda paylaşılan, herkesin çok kullandığı bir yama var. Onu indirdim ve setup'u kurdum. Sonrasında yamayı açtım. Sonra "RDR2 TR yama font fix" e tıkladım ve RDR 2 resmi geldi. Sonra oyunu açtım ve hiçbir şekilde Türkçe olmadı. Nerede yanlış yapıyorum anlamadım.
Oyun dosyasındaki font fixi masaüstüne götürüp çalıştırman lazım.

Dediklerinizi yaptım ama yine olmadı bu sefer fix e tıkladıktan sonra gri ekran geldi.

Normalde yamalar setup kurup direkt oyuna girince aktif olurdu bunda yok şunu aç yok bunu aç niye böyle uğraşıyoruz anlamadım.

Dediklerinizi yaptım ama yine olmadı bu sefer fix e tıkladıktan sonra gri ekran geldi.

Normalde yamalar setup kurup direkt oyuna girince aktif olurdu bunda yok şunu aç yok bunu aç niye böyle uğraşıyoruz anlamadım.
Yama dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp ondan sonra kurulumu yaptın değil mi?
Yama bir çeviri grubunun yaması kendilerine rockstardan izin verilmemiş yamayı yayınlamalarına sanırım el altından sürmüşler piyasaya forumdaki konu sahibi de böyle bir sistem yapabilmiş.

Yama dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp ondan sonra kurulumu yaptın değil mi?
Yama bir çeviri grubunun yaması kendilerine Rockstar'dan izin verilmemiş yamayı yayınlamalarına sanırım el altından sürmüşler piyasaya forumdaki konu sahibi de böyle bir sistem yapabilmiş.

İlk yüklememde dosyayı oraya atmadan yaptım şimdi yamayı sildim yeniden oraya dosyayı atıp oradan kurdum belki etkısı olur diye galiba dosyalar çakıştı şimdi o resim yeri gri oldu.

Yamayı kurmadan önce RDR 2 klasörüne attım yamayı açtıktan sonra oyunu yönetici olarak başlattım ve yama çalıştı ama yazılarda kutucuk sorunu var ama artık bunu sorun olarak görmüyorum yapacak bir şey yok :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı