Aragorn99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır.
Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Reddit'te false positive zararsız demişler ancak daha iyi bilenler varsa yazsın
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #4 Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'in kendi linkini tarattığında bile virüs çıkıyordu ama tedbirli olun. Dosyayı nereden indirdiniz?
Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'in kendi linkini tarattığında bile virüs çıkıyordu ama tedbirli olun. Dosyayı nereden indirdiniz?
6 691554 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 529 14 Kasım 2023 #5 Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... Makine çevirinin çok iyi yaması var ben onu kullanıyorum bunu nerden buldunuz.
Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... Makine çevirinin çok iyi yaması var ben onu kullanıyorum bunu nerden buldunuz.
Aragorn99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 Mehmet37k dedi: VirusTotal'in kendi linkini tarattığında bile virüs çıkıyordu ama tedbirli olun. Dosyayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... kayaenessm dedi: Makine çevirinin çok iyi yaması var ben onu kullanıyorum bunu nerden buldunuz. Genişletmek için tıkla... akif42 dedi: Nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Burdan indirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet37k dedi: VirusTotal'in kendi linkini tarattığında bile virüs çıkıyordu ama tedbirli olun. Dosyayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... kayaenessm dedi: Makine çevirinin çok iyi yaması var ben onu kullanıyorum bunu nerden buldunuz. Genişletmek için tıkla... akif42 dedi: Nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Burdan indirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... Forumda aratırsanız virüssüz çok iyi bir yama paylaşmışlar. Bende kullanıyorum. Attığınızı kullanmak yerine onu kullanabilirsiniz.
Aragorn99 dedi: Eki Görüntüle 2014446 Trojan yazması beni endişelendirdi. Bilgisayar zarar gelir mi? Bu virüs mü? Dosya RDR2 Türkçe yama dosyasıdır. Genişletmek için tıkla... Forumda aratırsanız virüssüz çok iyi bir yama paylaşmışlar. Bende kullanıyorum. Attığınızı kullanmak yerine onu kullanabilirsiniz.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Kasım 2023 #8 Yanlış alarm, dosya false-positive.
Aragorn99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #9 hellomister dedi: Yanlış alarm, dosya false-positive. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı yok mu? Kullanabilir miyim?
hellomister dedi: Yanlış alarm, dosya false-positive. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı yok mu? Kullanabilir miyim?
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 14 Kasım 2023 #10 Aragorn99 dedi: Yani sıkıntı yok mu? Kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben uygulama geliştiriyorum ona bile saçma sapan uygulamalar virüs diyebiliyor. False-positive gönül rahatlığıyla kullan. Eğer ki Kaspersky-Eset gibi programlar uyarı vermezse kesinlikle virüs değildir.
Aragorn99 dedi: Yani sıkıntı yok mu? Kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben uygulama geliştiriyorum ona bile saçma sapan uygulamalar virüs diyebiliyor. False-positive gönül rahatlığıyla kullan. Eğer ki Kaspersky-Eset gibi programlar uyarı vermezse kesinlikle virüs değildir.